Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 18:00   #4292
AnanaSek 07
Rozeznanie

GG do AnanaSek 07
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Pamiętacie, co mówiłam wam, że chciałabym być korepetytorką angielskiego dla małych dzieci, uczyłabym ich podstawy? No więc powiesiłam jakoś na początku maja ogłoszenia, ale ani widu, ani słychu. A tu dziś babka dzwoni i się pyta, czy to aktualne Powiedziałam jej ile ma lat, ale chyba nie zrobiło to na niej większego wrażenia, ważne, że tanio Fajnie, jakby zadzwoniła, przydałaby się kasa

Ananasek, a ile już się nie spotykacie? Moim zdaniem powinnaś pójść na imprezę, wszystkim, a przede wszystkim jemu, pokazać, że ci nie zależy i masz go głęboko w dupie Chłopaki nie lubią smętnych dziewczyn, wierz mi. Z taka nie da się pogadać, wiec nie szukają towarzystwa u niej Dlatego żyj pełną piersią
Nie spotykamy się 2 miesiace :|
Ostatnio w sobote chciał przyjechac, ale jakoś sie nie zgraliśmy, co do tej zabawy to się zastanowię ;*
A najgorsze jest to, ze zatydzień jadę do jego miejscowości zawieźć swiadectwo no i pewnie się bedzie chciał zobaczyć ;/

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
klada a po co ona dzwoniła

Ananasek bo wkurza mnie takie coś. skoro Ty uważasz, że jesteś gruba (co prawdą nie jest) to może zrzuć jakieś 2-3 kg to sie lepiej poczujesz a nie bezsensownie się nad sobą użalasz
No własnie mozna powiedzieć, że jestem w trakcie tego.. :/
ale ja zawsze będe widziała się jako gruba i brzydka..

Było pięknie, będzie cudownie.

AnanaSek 07 jest offline Zgłoś do moderatora