Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 19:27   #3735
Emila3000
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Mogłybyście ocenić mój jadłospis?
3 jajka sadzone, kubek maślanki, serek homo z 2 tabl. słodzika, krople aromatu i łyżka otrąb owsianych , naleśnik zrobiony z 2 łyżek (jak nie więcej... ) otrąb pszennych, 1 jajka, pół szklanki mleka (może mniej), do naleśnika serek homo taki jak wyżej tyle, że bez łyżki otrąb.
Wypiłam:
1 szklankę maślanki
2 szklanki mleka 0%
no i woda
Planuję jeszcze coś zjeść dzisiaj... może ćwiartkę z kurczaka
niestety dzisiaj porazka
jest dozwolona tylko1 szklanka mleka dziennie
przeczytaj pierwszy post
przelicz sobie ile wegli zjadlas i sama zobaczysz ze przesadzilas
my tu ograniczamy weglowodany a nie je w siebie pakujemy
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Gratuluję dzisiejszych spadków! Widziałam rano (haha, o 13), że dużo tego się dziś zebrało : ) Jeszcze poczytam Was wstecz, ale nie ukrywam, że piszecie potwornie dużo

Pytanie do specjalistek - po wczorajszym dniu obliczyłam sobie kaloryczność tego co jadłam i wyszło niecałe 650 kcal... Piszecie, że Wy jecie ok.1000 i tak się zastanawiam, czy tyle ile ja jem to nie za mało? Nie czuję się głodna, żeby się dopychać jeszcze. Może to zależy od trybu życia, czy coś?
zdecydowanie za malo,
Cytat:
Wspólne odchudzanie Utwórz własną lub dołącz do grupy wsparcia we wspólnym odchudzaniu lub wspólnej diecie.
Dopuszczamy tutaj jedynie diety oparte na zasadach zdrowego odżywiania. W uproszczeniu - wszystkie diety powyżej 1000 kcal.
Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Stwierdzilam ze szukanie czegokolwiek w przepisowni jest meczace, coraz wiecej przepisow... i w zwiazku z tym proponuje uaktualnic spis tresci.
I tutaj prosba do autorek pierwszego lub drugiego postu na przepisowni by jesli znajda czas edytowaly swoj post i wypisaly nazwy dan razem z numerem strony na ktorej sie znajduja. Plisssss...
zrob spis tresci taki jaki zostal zrobiony dla pierwszych stron przepisowni i wyslij do Wiolki niech zamiesci go w pierwszym poscie
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora