2010-06-21, 19:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette
Mogłybyście ocenić mój jadłospis? 
3 jajka sadzone, kubek maślanki, serek homo z 2 tabl. słodzika, krople aromatu i łyżka otrąb owsianych , naleśnik zrobiony z 2 łyżek (jak nie więcej...   ) otrąb pszennych, 1 jajka, pół szklanki mleka (może mniej), do naleśnika serek homo taki jak wyżej tyle, że bez łyżki otrąb.
Wypiłam:
1 szklankę maślanki
2 szklanki mleka 0%
no i woda 
Planuję jeszcze coś zjeść dzisiaj... może ćwiartkę z kurczaka 
|
niestety dzisiaj porazka
jest dozwolona tylko1 szklanka mleka dziennie
przeczytaj pierwszy post
przelicz sobie ile wegli zjadlas i sama zobaczysz ze przesadzilas
my tu ograniczamy weglowodany a nie je w siebie pakujemy
Cytat:
Napisane przez Riddim
Gratuluję dzisiejszych spadków! Widziałam rano (haha, o 13), że dużo tego się dziś zebrało : ) Jeszcze poczytam Was wstecz, ale nie ukrywam, że piszecie potwornie dużo
Pytanie do specjalistek - po wczorajszym dniu obliczyłam sobie kaloryczność tego co jadłam i wyszło niecałe 650 kcal... Piszecie, że Wy jecie ok.1000 i tak się zastanawiam, czy tyle ile ja jem to nie za mało? Nie czuję się głodna, żeby się dopychać jeszcze. Może to zależy od trybu życia, czy coś?
|
zdecydowanie za malo,
Cytat:
Wspólne odchudzanie Utwórz własną lub dołącz do grupy wsparcia we wspólnym odchudzaniu lub wspólnej diecie.
Dopuszczamy tutaj jedynie diety oparte na zasadach zdrowego odżywiania. W uproszczeniu - wszystkie diety powyżej 1000 kcal.
|
Cytat:
Napisane przez kataluna
Stwierdzilam ze szukanie czegokolwiek w przepisowni jest meczace, coraz wiecej przepisow... i w zwiazku z tym proponuje uaktualnic spis tresci.
I tutaj prosba do autorek pierwszego lub drugiego postu na przepisowni by jesli znajda czas edytowaly swoj post i wypisaly nazwy dan razem z numerem strony na ktorej sie znajduja. Plisssss... 
|
zrob spis tresci taki jaki zostal zrobiony dla pierwszych stron przepisowni i wyslij do Wiolki niech zamiesci go w pierwszym poscie
|
|
|