2010-06-21, 18:54
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Parfum Bar - perfumy zgodne z osobowoscia
Miałam do czynienia z tymi perfumami i muszę powiedzieć, że spodobały mi się zapachy dobrane dla mnie przez tego "Elektronicznego Perfumiarza".
Myślę, że są wysokiej jakości, gdyż produkuje je firma Lanwar Cosmetics, która zaopatruje w kosmetyki takie hotele jak Radisson, Mercure, Holiday Inn.
Celem jest przyciągnięcie klienta i to żeby wracał, a wraca tylko klient zadowolony.
Ich cena jest przyzwoita 50 ml - 99 zł, nie zawiera w sobie wysokich kosztów marketingu i "twarzy gwiazdy", ładne opakowania (20, 30 ml bardzo poręczne)
Ktoś wpadł na bardzo dobry pomysł z taką dystrybucją perfum. Od dawna słyszy się, że zapach jest wizytówką człowieka.
"Perfumy wyrażają naszą osobowość, prezentują nastrój, a także pomagają nam kreować wizerunek.
Od tego jak się ubierzemy i jakiego zapachu użyjemy zależeć będzie, jak będziemy postrzegani przez innych. Dlatego też perfumy muszą być prawidłowo dobrane do:
• tego jak ma Cię odbierać otoczenie - jako osobę klasyczną czy nowoczesną?
• sytuacji - romantyczny wieczór czy spotkanie biznesowe?
• pory roku - ciepła czy zimna?
• twojego nastroju – radosny czy melancholijny?"
"Parfum Bar to elektroniczny perfumiarz, który dobiera zapachy do osobowości i nastroju danej osoby, a także do sytuacji w jakiej mają one zostać użyte. Parfum Bar łączy wiedzę psychologów o ludzkiej naturze i perfumiarzy o kompozycjach zapachowych ze znajomością marketingowych technik sprzedaży i z możliwościami informatyki."
|
|
|