A dziekuje, wlasnie skonczylam jesc

Troche sie objadlam, bo przez ten stres zeszlotygodniowy niebardzo moglam jesc i zmniejszyl mi sie zoladek

Ale takie dobre bylo mniam mniam

Zrobilam juz nawet pieczen i ja upieklam. Stwierdzilam, ze nie bede robic takiej mojej klastycznej tylko zrobie marynate z tego knorrowskiego kebaba i upieke normalnie. Jutro podgrzeje, pokroje i zrobie z jakas fajna salatka w tortillach

Ciekawe jak wyjdzie.
Masaze kamieniami sa rewelacyjne

Jak tylko bedziesz kiedys miala okazje to bardzo polecam. Niestety ceny tez sa rewelacyjne (dla mnie to fajnie, bo mozna niezle zarobic

) Super odprezaja i odczucia sa niesamowite, i jeszcze w takiej fajnej otoczce...polmrok, swiece, cieply olej, fajne zapachy i relaksacyjna muzyka...kocham takie klimaty

Mysle, ze na ten wybiore sie juz po slubie, co prawda mialam chec isc jakos przed ale cos mi sie zdaje ze w tym tygodniu niebardzo sie wyrobie

Czekoladki musze przyznac, ze sa takie sobie

jak zawsze przy takich bajerach stawiaja na ksztal zamiast na jakosc co moim zdaniem jest bez sensu bo chyba lepiej byloby zaplacic te pare zlotych wiecej ale miec pyszne czekoladki w fajnym ksztalcie. I jak moznaby sie delaktowac takim czekoladowym peniskiem

hyhy

Sebusia czestowalam, a jakze i rodzicow rowniez

wszyscy stwierdzili, ze smakiem nie powalaja na kolana ale pomysl fajny
Teraz zabieram sie za rozki na platki roz, w koncu slub coraz blizej a ja musze je posklejac