Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 20:19   #2013
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
A dziekuje, wlasnie skonczylam jesc Troche sie objadlam, bo przez ten stres zeszlotygodniowy niebardzo moglam jesc i zmniejszyl mi sie zoladek Ale takie dobre bylo mniam mniam
Zrobilam juz nawet pieczen i ja upieklam. Stwierdzilam, ze nie bede robic takiej mojej klastycznej tylko zrobie marynate z tego knorrowskiego kebaba i upieke normalnie. Jutro podgrzeje, pokroje i zrobie z jakas fajna salatka w tortillach Ciekawe jak wyjdzie.

Masaze kamieniami sa rewelacyjne Jak tylko bedziesz kiedys miala okazje to bardzo polecam. Niestety ceny tez sa rewelacyjne (dla mnie to fajnie, bo mozna niezle zarobic) Super odprezaja i odczucia sa niesamowite, i jeszcze w takiej fajnej otoczce...polmrok, swiece, cieply olej, fajne zapachy i relaksacyjna muzyka...kocham takie klimaty Mysle, ze na ten wybiore sie juz po slubie, co prawda mialam chec isc jakos przed ale cos mi sie zdaje ze w tym tygodniu niebardzo sie wyrobie
Czekoladki musze przyznac, ze sa takie sobie jak zawsze przy takich bajerach stawiaja na ksztal zamiast na jakosc co moim zdaniem jest bez sensu bo chyba lepiej byloby zaplacic te pare zlotych wiecej ale miec pyszne czekoladki w fajnym ksztalcie. I jak moznaby sie delaktowac takim czekoladowym peniskiem hyhySebusia czestowalam, a jakze i rodzicow rowniez wszyscy stwierdzili, ze smakiem nie powalaja na kolana ale pomysl fajny

Teraz zabieram sie za rozki na platki roz, w koncu slub coraz blizej a ja musze je posklejac
Oj ta pieczen w tej postaci na pewno bedzie dobra tortille sa pyszne
O jejku ale to cudnie brzmi taki zabieg rewelka No w sumie pare dni zostalo wiec zbytnio czasu bys nie miala
Oj to szkoda, ze peniski nie dobre ale pomysl udany i efektowny
To milego sklejania, mam nadzieje ze nam je pokazesz albo zobaczymy na fotkach
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora