2006-06-07, 15:53
|
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Izunia86
A co na to kotki , bo u mnie jak jakis ptak przeleci to szczegolnie Garfield ( ten co w avaterze) szaleje i poluje ...przez szybe  Ale lubie na to patrzec , ptaszki sobie z tego nic nie robia ,Garfield sie swietnie bawi i ja rowniez obserwujac to 
|
A one na to całymi dniami przesiadują z nochalami przy szybie ślinią się i wydają do tych jaskółek takie dziwne odgłosy: meeee
Jaskółki też nic sobie z tego nie robią, mimo że czasami któraś kociambra chce przez szybe do nich podskoczyć
Cytat:
Napisane przez zyleta88
A mój kicia jest w drodze=)strasznie od zawsze chcialam kociaka ale dobrze rodzice mowili nie doroslam wtedy do opieki nad nim i gdy na poczatku roku szkolnego zgodzili sie kupic pojechalismy po wszystko kuweta i tak dalej i jak pojechalismy na bazarek bo mama strasznie chciala polperskiego (ja myslalam o tym by z schorniska wziasc ale matka sie uparla) no i nie bylo zadnego pozniej tato sie rozmyslil tlumaczac alergia mamy no i teraz gdy kot mojej mamy przyjaciolki (polpers) jest w ciazy bo uciekl raz to bierzemy jednego kociaka  ) gdzies niedlugo sie powinien urodzic=) doczekac sie nie moge ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) dodam zdjecie tego kotka ktory jest w ciazy nazweya sie Zuzia=) przekochany  ) buziaki ;*  
|
Och kocia mama śliczna i twoje kociątko napewno też bedzie przeurocze Daj znać jak już będzie u Ciebie, Wielki buziak dla nowej (w niedalekiej przyszłości) kociary
Czas edycji: 2006-06-17 o 01:18
Powód: post pod postem
|
|
|