Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 20:30   #2014
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A jednak dzisiaj do Was zajrzałam Piotrek się zajął telewizorem, a ja mam czas przy kompie Zaraz będziemy wybierać fotki, bo dzisiaj chcę już wysłać do fotografa 100 wybranych do wydrukowania. Troszkę mnie kamerzysta zmartwił, bo najpierw nie było czasu żeby się do niego odezwać, a dzisiaj jak napisałam do niego maila to odpisał, że film już jest gotowy i sam sobie wybrał muzykę
Kurde załamana jestem, bo chcieliśmy cosik rockowego, a nie Piotra Rubika na czołówkę filmu Nie bardzo się na tym znam, czy to jakiś wielki problem zmiana muzyki filmu czy nie? Ryczeć mi się chce
Esti, na jutro miałam zamiar zrobić ten makaronik z truskawami, ale Piotrek stwierdził, że chyba na głowę upadłam Niby jeść tego nie będzie Jeszcze zobaczymy
Madziulka, mi te grzanki też starością zalatywały. Myślałam, że już jakaś przewrażliwiona jestem, ale skoro też masz takie odczucia to znaczy, że wszystko ze mną w porządku
Z Twojego przepisu na grzanki muszę koniecznie skorzystać, brzmi to apetycznie
A rożki rób, rób Ja czekałam z tym do ostatniej chwili i kleiłam je w piątek o 22:00 Jeszcze w sobotę moja siora dokańczała pracę nad nimi, bo kupiłam takie kwiatki do naklejenia, ale okazało się, że są za ciężkie i trzeba je było doszywać
Co pewnie mecz oglada tak
Juz nie moge sie doczekac kiedy nam pokazesz te fotki i ogolem moj fotograf tez moglby juz do mnie zadzwonic ile mozna czekac
Powiem Ci, ze nie wiem jak to jest z ta muzyka ale moze skoro to jest profesjonalista to zrobi wam tak ze bedzie dobrze w koncu sie zna i wie kiedy jaka muzyka pasuje no ale moze sie myle
Co do makaronu to przeciez mozesz zrobic dla Ciebie i mamusi a jak Piotrek nie chce to jego strata a moze sie chociaz samego koktajlu napije lubi takie cos? Bo moj Lukasz to np musi miec bardzo ochote zeby zjesc z makaronem ale sam koktajl moze pic litrami oczywiscie musi byc zimny

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:31
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora