2010-06-21, 19:35
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Hej Dziewczynki wieczorkiem 
Haniulka ślicznie wyglądasz i jaką słodką księżniczkę małą masz 
Cytat:
elskede a z tymi cwiczeniami to w zeszlym tyg 5 dni costam robilam i od dzisiaj znowu kurde musze siodelko kupic bo natym co mam to sie siedziec nie da i bede moze wiecej pedalowac na stacjonarnym
|
no to się cieszę, najważniejsza jest systematyczność 
Sama ciekawa jestem, byłoby baaaaardzo bardzo miło gdybyśmy trzymały się długo razem Nadal po cichu myślę o zjeździe 
Cytat:
Drogie kochane "Stare" i "Nowe" Dunkaneczki :r oza:
ja jako Nowa, bo klikam już od 2 tyg, mimo, tego , że faktycznie jestem daleko z "tyłu", za peletonem, to zawsze chętnie wejdę i poczytam rad "Starszych " koleżanek
w sumie czytam też wątki wcześniejsze, bo chce się dowiedzieć , jak wyglądają miesiące na tej diecie - a najważniejsze, że są tu osoby, które miały tyle kg co ja i są dla mnie przykładem że można zrzucić
także myślę, ze mnie przydaje się psychicznie takie forum i "Starsze koleżanki" nie będą miały temu za złe
|
Cieszę się, że się tutaj odnalazłaś, ja wyczułam, że równa z Ciebie babeczka 
Karadko i Isabello serdecznie współczuję alergii, nie wyobrażam sobie jakie to musi być nieznośne 
Cytat:
mam orbitrek z domu i zastanawiam się czy jezdzic na nim- może jest ktoś chętny zacząć ze mna, w grupie razniej hulahop też mam tylko z wypustkami i jak sie pokręce to cały brzuch i nogi w sińcach- może ktoś ma ten hulahop i widzi efekty, może bym sie wtedy poświęciła i masowała nim inaczej ni huhu
|
Boszko ja słyszałam o tym, że jest dobre, ale muszę wygmerać hula hop z piwnicy, o ile nikt tego nie wywalił . I dziękuję za życzonka 
Cytat:
a powie mi ktoras jaki chleb na III faze jest najlepszy?
|
Karaduś - ja polecam orkiszowy, po kromce jesteś bardzo najedzona
Cytat:
Elskede podziwiam cię za samozaparcie do tych ćwiczeń mnie się nic nie chce robić oprócz napinań chociaż wiem że powinnam .
|
Jolu wiesz co, to może bardzo dużo spaceruj (wchodź na wzniesienia i schodz z nich - też pomaga) i zapisz się na basen jeśli tylko umiesz pływać
|
|
|