Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak postępować z mężczyzną?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 20:38   #157
sorceress
Rozeznanie

Dot.: Jak postępować z mężczyzną?

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Po raz kolejny - wyluzuj nieco i daj Wam oddychać, daj Wam nieco wolnej przestrzeni. Fajnie, że póki co Wam się układa i bardzo mnie to cieszy - ale kotka trzeba głaskać, a nie zagłaskać go na amen

Jakie to aktywności po pracy? Możesz mu powiedzieć, że tęsknisz. I Ty też spontanicznie możesz przyjechać do niego.
Nie miałam z pracy czasu się wgłębić, taki odzew w moim wątku, że nie nadążałam
Chcę jeszcze na to odpowiedzieć - Jego aktywności po pracy to sport i nauka języków, generalnie codziennie, poza jednym dniem, wraca do domu bardzo późno.
Uważam, że właśnie taki przyjazd spontaniczny mój do niego, to byłoby ograniczenie przestrzeni. Że tęsknię też nie umiem nigdy powiedzieć pierwsza. I dlatego sobie myślę, że może jednak za mało inicjatywy jest z mojej strony. Te moje doświadczenia sprawiły, że jestem bardzo zachowawcza i to już nie za sprawą zołzowych poradników, tylko siedzi to we mnie. Ale też boję się trochę, że w którymś momencie pęknę i przegnę w drugą stronę z okazywaniem uczuć. Mam jednak nadzieję, że to jakoś płynnie wszystko się potoczy z obu stron..

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując