Uuu Piotr Rubik to nie brzmi za fajnie

Pogadaj z kamerzysta, powiedz ze to jest Wasza pamietka na cale zycie i wolelibyscie miec jako podklad kawalek ktory lubicie i ktory sie Wam dobrze kojarzy. Napewno to nie jest jakis super wielki problem to zmienic

A co, Twoj Piotrus taki miesny jest ze makaronu z truskawkami nie chce sie jest czy po prostu nie lubi takiego jedzenia? To jest naprawde pycha, jak sprobuje sam sie przekona. Moj Sebas tez najpierw taki miesny strasznie byl jak zaczynaismy mieszka razem, a teraz lubi salatki i wcale duzo miecha nie je. Nawet spaghetii teraz woli moje z sosem pomidorowym bez miesa, a lasagne polubil bardziej moja szpinakowa niz tradycyjna

Aniu to nie tylko Twoje wrazenie, ja sie nawet zatrulam ta salatka jak jadlam (albo sosem albo grzankami wlasnie). Akurat ta salatka jak dla mnie Knorrowi nie wyszla. Ale musze powiedziec, ze ten kebab jest super. Dzisiaj pieklam pieczen i zrobilam ja w marynacie z tego kebaba (pieklam indyka) przed chwilka sprobowalam troszke i jest pyszny. Zobaczymy jak jutro ten sosik czosnkowy, ale mysle ze calosc tez bedzie super
A rozki juz prawie skonczylam. Zostaje tylko je skleic

Dzisiaj wycinalam kwadraty, kokardki ze wstazki, przyklejalam wstazki i kokardki i na reszt zabraklo mi kleju

Musze jutro kupic klej i dokonczyc. Koszyk na nie tez juz przyozdobilam wstazka. Zostaje tylko posklejac i w sobote nasypac platkow
Esti pieczen jest rewelacyjna, wlasnie probowalam

mysle, ze w polaczeniu z tortilla i surowa bedzie super obiadek.
Tak naprawde w Wawie zostaly mi 3 dni przed slubem z czego tylko jutro troche wolniejszy dzien, bo od srody mam wszystko dokladnie zaplanowane takze masaz bedzie musial poczekac na po slubie

A rozki napewno zobaczycie, tylko mysle ze juz po slubie. Napewno zrobie zdjecia juz z zawartoscia tymbardziej, ze powoli zaczynam kompletowac sobie zdjecia moich dekoracji, bo moze niedlugo wypali cos i troche powazniej uda sie zajac branza slubna

ale narazie ciiii