Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nagłe olśnienie ;D wątek dla tych pan, które dopiero zaczynają zabawę z makijażem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-07, 16:08   #1
pocahontas69
Raczkowanie

Talking

nagłe olśnienie ;D wątek dla tych pan, które dopiero zaczynają zabawę z makijażem

od dawna miałam problemy ze schodzącym podkładem i zmęczonymi oczami, których nic nie było w stanie ożywić. Ale w koncu udało mi się znaleźć rozwiązanie i myślę sobie - przeciez to takie proste było, czemu na to wczesniej nie wpadlam?

Dla dziewczyn, którym podkład "ucieka" z twarzy -> nałóżcie na twarz sypki, transparentny puder z JEDWABIEM (nie daje efektu mąki) ale NIE PĘDZLEM tylko PUSZKIEM i dokładnie wklepujcie w skórę. możecie dac go odrobinę więcej niż zawsze używacie, bo wbrew pozorom taki zabieg daje duzo bardziej naturalny efekt niz schodzący i włażący w pory fluid na twarzy pod koniec dnia ( a ja mimo iż używałam fluidu prawie identycznego z moją karnacją zawsze pod wieczór na buzi miałam beżowo- różowe placki na twarzy { plama podkładu, kawałek różowej skóry itd}

dla dziewczyn, których oczy są czerwonawe -> rozwiązaniem jest biała kredka na wewnętrznej dolnej powiece! jak mogłam o tym wczesniej nie pomysleć>?? i koniecznie dobry rozświetlacz, najlepiej opalizujący biały w wewnętrznych kącikach oczu

Mam nadzieję , że chociaz trochę pomogłam, niektórym, tym mniej doświadczonym wizażankom w codziennym make-upie
pocahontas69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując