2010-06-21, 20:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez meggara
Specjalne podziekowania dla:
Wizażuni
Damuni 
za pamieć i trzymanie kciukow.
ja bym wziela Twojego drwala. Podoba mi sie a jeszcze dlugie wlosy  zreszta jestem tak wyposzczona, ze sie nawet na szczura zmokłego rzuce 
|
Wizażunia, jak pieknie
Zawsze do usług
Cytat:
Napisane przez kicccia
A na mnie lecą murzyni 
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20149646]A na mnie głównie ofiary losu Za miła jestem.[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez meggara
dobra tez ma buziaka
A na mnie grubasy ktorych tez mozna podciagnac do ofiar losu :/
No baaaaaa 
choc mnie sie bardziej podoba trojkacic z dwoch facetow  i of kors ja
|
A ja mam to głupie szczęście, że na mnie zawsze lecą za***iści goście (oczywiscie za***iści w moim mniemaniu) Ci którzy mi sie akurat podobają Czasami to super, ale jak jeszcze miałam BS i ktoś mi wpadł w oko i podbił, a ja musiałam twardo się trzymać, żeby nie dać sie poderwać
Cytat:
Napisane przez kicccia
No to ja jestem ZA! Bubu może masz wolne popołudnie? Fallen? 
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------
|
Co własnie, ciekawe co u Fallen
Cytat:
Napisane przez Callanthe
Jakoś nie przypominam sobie Ciebie, żebyś się tutaj udzielała
Czyżby: sexysoul?
Kto po drodze to mogę zgarnąć! Dziś dostałam od taty nowy samochód
http://www.bosscarhire.co.uk/uploads...cqpvpczyll.jpg o taki
Z BS wszystko w porządku  Nawet bardzo
O matko! Ale jestem boska! Nadrobiłam 21 stron  W 3 dni 
|
Callanthe, wcześniej Gosiencja udzielała się od jakiegos już czasu, widocznie nie doczytałaś..
Świetne autko I oczywiście szczerze i otwarcie również zazdroszczę Ale podobnie jak Labi, jestem wdzięczna, że rodzice mi takich prezentów nie dawali. Oczywiście nie było ich na to stać, ale jestem za innym sposobem wychowywania dzieci Ale naprawdę jest super i mega bym sie cieszyła
A i super, że z BSem dobrze, ale opowiedz o nim coś więcej
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20155842]:spogląda smutno na okaleczonego po wypadku Seiciaka pod domem:[/QUOTE]
|
|
|