2010-06-21, 20:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez Ketamina
Mój BS potwierdził
a na etapie kolejnego podejścia do egzaminu 
|
hehe szybko znalazłam na allegro to autko bo wzięłam od tych najdroższych
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000
Wizażunia, jak pieknie 
Zawsze do usług
A ja mam to głupie szczęście, że na mnie zawsze lecą za***iści goście  (oczywiscie za***iści w moim mniemaniu) Ci którzy mi sie akurat podobają  Czasami to super, ale jak jeszcze miałam BS i ktoś mi wpadł w oko i podbił, a ja musiałam twardo się trzymać, żeby nie dać sie poderwać
Co własnie, ciekawe co u Fallen
Callanthe, wcześniej Gosiencja udzielała się od jakiegos już czasu, widocznie nie doczytałaś..
Świetne autko I oczywiście szczerze i otwarcie również zazdroszczę Ale podobnie jak Labi, jestem wdzięczna, że rodzice mi takich prezentów nie dawali. Oczywiście nie było ich na to stać, ale jestem za innym sposobem wychowywania dzieci Ale naprawdę jest super i mega bym sie cieszyła
A i super, że z BSem dobrze, ale opowiedz o nim coś więcej

|
też jestem tego zdania a ty call nie fochuj się bo my poprostu byłyśmy inaczej wychowywane i ja z jednej strony bym chciała takie autko dostać ale z drugiej strony wolałabym na nie zapracować a i tak byłoby mi ciężko bo nawet na mieszkanie nie mam a w cenie tego autka bym dom wybudowała
|
|
|