Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzywe nogi
Wątek: Krzywe nogi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:18   #4802
Aaliyah1981
Zadomowienie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez ekler1 Pokaż wiadomość
Abaka no co ty?wstawać?absolutnie!
leże plackiem,i jutro tak jak ostatnio mąż bedzie niósł mnie do auta na rękach.Do wtorku mam leżeć(w sumie 5 dni)a potem delikatnie wstawać i używać kul, dotykając minimalnie ziemi.Dziś jest 3 dzień po operacji i zażyłam ketonal raczej profilaktycznie,pewnie już jutro przestanę go w ogóle brać(no chyba że doktor mnie potraktuje za mocno przy zmianie opatrunku).
Najbardziej dokuczliwe w tym wszystkim jest to że trzeba leżeć ciągle w jednej pozycji i wszystkie gnaty człowieka bolą,bo same nogi tak nie dokuczają po lekach.

heven27

wcześniej zamieściłam zdjęcia szpotawych nóg po operacji wszczepienia implantów i moim zdaniem nogi wyglądały o niebo lepiej.

Dziewczyny nie myslcie że ja was do tych implantów namawiam,sama sie zdecydowałam bo z wszystkich metod ta wydawała mi sie jak dla mnie najkorzystniejsza ale jeszcze nie wiem czy będę zadowolona,czy te implanty które doktor mi wsadził nie będą za małe i w ogóle czy nie będę miała komplikacji,wiec żeby potem nie było na mnie
bieniutka
dzięki ale jak zdejmę bandaże i stanę na nogach to będę wiedziała czy sie cieszyć czy płakać

ciesze sie ,ze az tak bardzo nie cierpisz mam nadzieje ,ze kazdego dnia bedzie coraz lepiej i bedziesz tutaj nas odwiedzac i zdawac relacje bo naprawde sa one bardzo pomocne moga komus pomoc.

Mam pytanie czy masz zalozone dreny bo dla mnie wlasnie te cale dreny sa przerazajace (kiedy lekarz je usuwa) ,a wiem ,ze w niektorych klinikach juz drenow nie zakladaja bo naciecie robia jakims laserowym skalpepel i on juz podczas ciecia zamyka naczynka (czy cos w tym stylu)-wiadomo wysoka temperatura
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora