Abaka no co ty?wstawać?absolutnie!
leże plackiem,i jutro tak jak ostatnio mąż bedzie niósł mnie do auta na rękach.Do wtorku mam leżeć(w sumie 5 dni)a potem delikatnie wstawać i używać kul, dotykając minimalnie ziemi.Dziś jest 3 dzień po operacji i zażyłam ketonal raczej profilaktycznie,pewnie już jutro przestanę go w ogóle brać(no chyba że doktor mnie potraktuje za mocno przy zmianie opatrunku).
Najbardziej dokuczliwe w tym wszystkim jest to że trzeba leżeć ciągle w jednej pozycji i wszystkie gnaty człowieka bolą,bo same nogi tak nie dokuczają po lekach.
heven27
wcześniej zamieściłam zdjęcia szpotawych nóg po operacji wszczepienia implantów i moim zdaniem nogi wyglądały o niebo lepiej.
Dziewczyny nie myslcie że ja was do tych implantów namawiam,sama sie zdecydowałam bo z wszystkich metod ta wydawała mi sie jak dla mnie najkorzystniejsza ale jeszcze nie wiem czy będę zadowolona,czy te implanty które doktor mi wsadził nie będą za małe i w ogóle czy nie będę miała komplikacji,wiec żeby potem nie było na mnie
bieniutka
dzięki ale jak zdejmę bandaże i stanę na nogach to będę wiedziała czy sie cieszyć czy płakać