Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 20:32   #4590
sabi
Zadomowienie

GG do sabi
Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Niestety nie zgodzę się ... mój brat miał 5 z magisterki, super oceny, skończył prawo na UW, jest na aplikacji i pracy do tej pory znaleźć nie może ... a już prawie kończy 1 rok aplikacji .
Niestety w Prawie liczą się znajomości ... taka prawda .
Napisałam, że po aplikacji, i że są duże szanse. Nie pisałam, że jest 100% pewności.

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Danula przepraszam I Sabi też czytałam 25 stron, częściowo w nocy i tak jakoś mi mignęło ... Po obejrzeniu dokładnie zdjęć - mogę w pełni skomplementować Maris i Imogene
Za co?

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Harajuku-fish Też marzę o Finlandii A wiesz dlaczego ? Jestem wielką fanką MUMINKÓW Wiem wiem - to dziwne szczególnie w moim wieku, ale tak lubię Ryjka i Małą Mi (żeby zbyt słodko nie było ) Marzy mi się obejrzenie tych wszystkich "muminkowych" miejsc w Finlandii
A Tobie życzę z całego serca spełnienia marzeń Na pewno się uda i zobaczysz Finlandię I gratuluję zapału - dla mnie ten język jest straszny w sensie - wszystkie skandynawskie Na szczęście Norwegowie świetnie mówią po angielsku więc czułam się bezpieczna językowo
Bardzo Ci zazdroszczę wyjazdu do Norwegii i tego, że mogłaś zobaczyć te wszystkie piękne miejsca o których pisałaś. W Finlandii też na pewno zobaczysz, te muminkowe, i nie tylko .
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora