Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Mniam! Bogactwo białka! Ja dzisiaj nadrobiłam niedobór czerwonego mięcha michą tataru z ogorkiem kiszonym cebulka i zoltkiem  Pozwolilam sobie na kromke chleba do tego i herbate z cukrem bo zaraz ide na spacer,... w glanach
Jak bym wygladala w czyms takim http://moda.allegro.pl/item107279858...a_gratisy.html ?
|
uwielbiam takie opaski bardzo wygodne i praktyczne-mam dwie z tkaniny i dwie z dzianiny
Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur
doooooość!
przypomniałam sobie treści wszystkich dwudziestu obowiązujących lektur (od dechy do dechy nie przeczytałam ale już bez nadgorliwości  )
ale na podręcznik już naprawdę nie mam siły... cośtam wiem, z notatek koleżanki, z jakichś chomikowych znalezisk, od rana siedzę, konsumuję chleb z masłem w różnych wariantach (sol, cukier, przyprawa grillowa  - czekam na przelew od mamy ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) i się uczę... z jedną przerwą na spektakl teatru tv....doooość...  a podręcznik czeka...
|
chwila wytchnienia Adri odpocznij
a ja czekam na Przemka jest na pogotowiu