Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 20:36   #122
anjjjia
Rozeznanie

Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
zwiększ ilośc posiłków.

przestaaaań ! i co to w ogóle za ważenie w czasie okresu ? koniec tego użalania się nad sobą kochana, weź się ładnie w garść i od jutra piękne posiłki.. a nie takie głodowanie, które do niczego dobrego nie doprowadzi a już na pewno nie do ZDROWEGO zrzucenia wagi, a przecież tego właśnie chcesz, prawda ?

w sensie pełnoziarnisty ?

wiesz , co dobre
Dziękuje za odpowiedź- większa ilośc posiłków mnie przeraża, ale walczę z tym! no i węglowodany na kolacje moja zmora....

Airish88 myślę że w sam raz posiłki

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
no o pełnoziarnisty mi chodziło.
Ja na kolacje nie wytrzymałam. zjadłam parówke i kromkę chleba pełnoziarnistego i wyszło mi jakieś 220 kcal. wiem, że powinna byc białkowa:P:P ale ja jednak trzymam się tego mniej żreć:P zleciało mi to 9 kg musi jeszcze te 2...

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

mi sie wydaje, że oki tym bardziej, że okres to wiem, jak się chce jeść:P
jest 9 mniej więc te 2 też dasz radę witam nowe koleżąnki

'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. '

http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/
próbuje.

anjjjia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując