Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:38   #2018
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Jak dobrze pojdzie to moze mam nadzieje, bo strasznie bym chciala. Fotki napewno bede miala, bo juz nawet moj Sebus zapowiedzial, ze w piatek (wtedy robimy dekoracje) bierze aparat i porobi foty wszystkich dekoracji Obiecuje, ze pokaze wszystko.
Ze slubem w Zakopcu to ja chyba rzeczywiscie opowiadalam na Czerwcokach, a Wam nie. Sebas jest z Zako i miedzy innymi dlatego tam, ja nigdy nie chcialam slubu w wawie bo szczerze jej nieznosze. Marzyl mi sie slub nad morzem, potem wlasnie w gorach i w koncu marzenie sie realizuje A tak serio to najpierw niby mial byc w wawie, ale jak szukalimy jakiegos fajnego miesca to terminy na 2010 byly pozajmowane na czerwiec. Zalezalo nam na czerwcu wiec pomyslelismy moze Zakopiec...pojechalismy przeszlismy sie po hotelach, karczmach i wybralismy Potem okazlo sie, ze chca nam liczyc jakies kosmeiczne sumy wiec znowu szukalismy innego miesca i w koncu padla na nasza karczme. Mam nadzieje, z nie bedziemy zalowac
O to super, ale powiedz mi konczysz jakis kurs czy jak to wyglada? zakladasz wlasny biznes? tez bym chetnie sie czyms takim zajela bo bardzo lubie takie organizacje i bardzo tez lubie dekorowac mieszkanka to jak urzadzilam nasze to bardzo mi sie podoba wiem, ze to takie nie skromne ale wszyscy chwalili
Aha czyli Seba jest z Zakopca super czyli macie gdzie spedzac czasem wakacje za darmoche
Ja mam rodzinke blisko Zakopanego a dokladnie z Chabowki nie wiem czy cos Ci to mowi? Takze czesem tez mi sie zdarza byc w Zakopcu
Na pewno nie bedziecie zalowac bedzie SUPER nie moze byc inaczej
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora