No pewna nie jestem na 100 % , ale z tego co wiem , to on nie ma tam żadnego życia towarzyskiego , bo nawet nie ma na to czasu

No ale pewna nie jestem, to fakt

Może trochę inaczej bym na to patrzyła , gdyby nie fakt, że już kilka razy się na nim przejechałam ... Teraz nie jestem go pewna i nie będę chyba dopóki mi się nie oświadczy
Tak właśnie sobie myślałam, że chyba głupi jest wymagając ode mnie takiej jakby wierności mimo , że jeszcze nic między nami nie ma . Ale popatrzyłam sobie od drugiej strony i naszły mnie wątpliwości. No ale ja jego nie zawiodłam jeszcze ani razu, a on mnie już nie raz

Dzięki
No mam nadzieję, że dorobię kurde

Podpięłam kamerę drugą, ale fajnie widać

Ja nawet nie myślałam nigdy o takich za 300 zł

Kupię jakąś zwykłą za 50 zł , ta cioci ma 3.2 i widać super, niebo a ziemia w porównaniu do tej mojej
No to jutro w tvn 24 będą mówić o karambolach w okolicach Szczecina

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------
No to tak zrobię

Potwierdziłyście to , co sama myślałam , tylko jakieś takie wątpliwości mnie naszły
Może dzięki temu jeszcze bardziej będzie się starał, jak zobaczy, że nie ma mnie na własność i kręcą się inni

Dziękuję maleństwa kochane
Aa ja mam sukces ! Wszedł jeden ! I wyszedł po pół sekundy
No ja tak samo , to 30 € żeby chociaż było , żeby coś na konto wpłynęło i żeby na waciki było