Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:28   #4611
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Przeoczyła nasze piękne zdjęcia torebek(i psa) Porządek musi być
Aaaaa - dzięki że przypomniałaś mi o Labradorku - śliczny jest Prawdziwy z niego macho (bo ktoś go posądził o płeć żeńską ) ...
Ale wiecie że ja kocham wszystkie psy i zwierzęta w ogóle ? A na punkcie mopsów to już mam całkowitego "kota"

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Te widoki. !! Coś wspaniałego !
Wiecie co, w Norwegii trudno jest zrobić brzydkie zdjęcia - wszystkie wychodzą jak pocztówki lub zdjęcia katalogowe - a to zwykłe fotki pstrykane cyfrówką

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcia ... widoki cudowne .

I zakochałam się w Haddi
Ja też swoją Haddi darzę uczuciem Fajna jest Brakowało mi właśnie takiej średniej torebki.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Moja e-pocztówka była by piękniejsza gdyby nie ten znaczek z wizażu ale i tak Ci bardzo dziękuję jest piękna a reszta zdjęć ZAZDROSZCZĘ!!
przykro mi że znaczek Wizaż się wprosił do zdjęcia Ale dużo nie zasłania

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
cudowne foty strasznie zazdroszczę

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
przepiękne zdjęcia co za widoki, aż dech zapiera
Haddi bardzo ładnie się z tobą prezentuję, aż znów ją chcę
polecam, polecam - kupuj póki jest Cena z małym rabatem jest do przełknięcia a torebka naprawdę super wykonana, porządna skórka i ładny fason. Moja mama jak ją zobaczyła, to dokładnie tą skórkę badała i była pewna że to prawdziwa skóra Bo w sumie tak wygląda
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora