Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:24   #703
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
np. za wsparcie chyba że ona tylko stała z boku i patrzyła z założonymi rękami
Myślę, że czeka z takimi podziekowaniami jeśli wybiora go na prezydenta. Chociaż wczoraj widziałam, że stała z kwiatami

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja mysle ze wszystkie problemy jakie mamy, jakie sie tworza sa przez to ze ktos czegos niezrozumie zle odbierze dopowie sobie w glowie i nie przegada tylko sie boczy...

wiec standardowo jest tak ze jak baba mowi do chlopa to ma nadzieje ze on sie domysli tego co ona ma w glowie- a jak go slucha to uraja sobie cos innego bo na bank on nie to mial na mysly, a facet na odwrot jak ona mowi to przymuje to ze ona tez tak mysli i tego chce a jak sam do niej mowi to to samo ma na mysli
Zgadzam się. Ja się przekonałam, że jak coś chcę od faceta to muszę mu to wprost powiedzieć, bo oni niestety nie są domyslni - taka prosta konstrukcja

zaaabcia myślę, że to nic złego że rodzice mieszkają niedaleko - zaraz mi się przypomina końcówka filmu moje wielkie greckie wesele hehe

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
heloł

biała masajka ma 3 czesci?
Tak - czytałam wszystkie 3 ale chyba pierwsza była najlepsza

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora