|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Napisane przez gold-fish
np. za wsparcie  chyba że ona tylko stała z boku i patrzyła z założonymi rękami 
|
Myślę, że czeka z takimi podziekowaniami jeśli wybiora go na prezydenta. Chociaż wczoraj widziałam, że stała z kwiatami
Cytat:
Napisane przez martucha84
a ja mysle ze wszystkie problemy jakie mamy, jakie sie tworza sa przez to ze ktos czegos niezrozumie zle odbierze dopowie sobie w glowie i nie przegada tylko sie boczy...
wiec standardowo jest tak ze jak baba mowi do chlopa to ma nadzieje ze on sie domysli tego co ona ma w glowie- a jak go slucha to uraja sobie cos innego bo na bank on nie to mial na mysly, a facet na odwrot jak ona mowi to przymuje to ze ona tez tak mysli i tego chce a jak sam do niej mowi to to samo ma na mysli
|
Zgadzam się. Ja się przekonałam, że jak coś chcę od faceta to muszę mu to wprost powiedzieć, bo oni niestety nie są domyslni - taka prosta konstrukcja 
zaaabcia myślę, że to nic złego że rodzice mieszkają niedaleko - zaraz mi się przypomina końcówka filmu moje wielkie greckie wesele hehe
Cytat:
Napisane przez anika222
heloł
biała masajka ma 3 czesci?
|
Tak - czytałam wszystkie 3 ale chyba pierwsza była najlepsza