Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:42   #3220
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

Cytat:
Napisane przez Truskawkowaaa Pokaż wiadomość
Heeeeeeeeeeeeeeeeej
to mój pierwszy post tutaj! ;D
chociaż forum to śledzę uważnie od zeszłego roku! ;P

za równe 2 miesiące znowu będę w Lloret, dokładnie 21.08. wyjeżdżam z biurem Orlando Travel do tego raju na ziemi <3

w zeszłym roku jechałam z FunClubem ale już pod koniec czerwca, a w tym roku jadę na obóz studencki dlatego tak późno ale bardzo cieszę się, że jadę TAM dopiero pod koniec sierpnia ;D co prawda nie mam pojęcia jak do tego czasu wytrzymam bo strasznie się jaram tym miejscem odkąd w zeszłym roku tam byłam <3 ale jakoś dam radę

zdecydowałam się na powrót do Lloret bo jak już wspomniałam jest to raj na ziemi <3 dosłownie ;D
ostatni obóz wspominam bardzo miło, mieszkałam w Juan Ramonie, codziennie byłam w Tropicsie, jadłam pyszne rzeczy, poznałam wspaniałych ludzi, miałam świetną kadrę, codziennie jarałam się na plaży, zakochałam się w Barcelonie, szalałam w Water Worldzie więc chyba się nie dziwicie, że chcę to powtórzyć ze zdwojoną siłą? ;D

Lloret <3
oo widze ze duzo ludzi jedzie pod koniec sierpnia ja jade 20 sierpnia nie na oboz ale wakacje z biura bo w sumie w 16 osob to jak studencki moze gdzies sie miniemy w Tropicsie albo na plazy ;p