Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:43   #1132
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
Ja uważam, że każdy powinien mieć taką chwilę dla siebie Przecież nie można wszystkiego robić razem. Znam takie związki gdzie ona nigdzie nie wyjdzie bez niego, a jemu też nigdzie ruszyć się samemu nie pozwala. Dla mnie to takie jakieś ograniczenie zaufania. Zresztą mój TŻ chyba by mnie udusił gdybym zabroniła mu np na wyjście z kolegami na piwo, a ja też lubię czasem wyjść gdzieś w babskim gronie
witam dziewczyny pozwole sobie dołączyc do watku i podzielic sie zlotymi radami i w ogole plotki fajna rzecz.

zgadzam sie z magda, kazdy z nas musi miec ta swoja przestrzen, bo inaczej idzie oszalec. moj TZ wychodzi sobie na piwo/lotki/mecz czy co tam jeszcze i nie widze w tym problemu. ja moge spokojnie poparadowac w maseczce na ryjku, powylegiwac sie na kanapie i w spokoju wizaz poczytac odpoczynek jest wazny w zwiazku, po to by za soba zatesknic!
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora