2004-05-22, 21:48
|
|
Zakorzenienie
|
Re: Co zabieracie ze sobą na wakacje? (długie)
Ech, wakacje... Jak to pięknie brzmi Ciężko uwierzyć, że jeszcze tylko 34 dni do nich
Co do wakacyjnego asortymentu, wszystko zależy od tego czy się gdzieś wybierasz z rodzinką, czy na jakiś obóz. Bo jeśli planujesz obóz/kolonie, to proponuję wliczyć w cenę wyjazdu wynajem dodatkowego autokaru specjalnie na kosmetyki Dziewczyno, wymieniłaś 27 kosmetyków (tak, liczyłam! ) a to pewnie połowa listy... Zajmą ci już one same kilka kosmetyczek Nie popełniaj tego błędu, co ja w zeszłoroczne wakacje! Z natury jestem niezdecydowanym człekiem, więc po wielkich cięciach zabrałam i tak parę kosmetyczek Ludzie spoglądali na mnie conajmniej dziwnie przynajmniej pod tym względem A czasu i tak nie było na żadne peelingi, balsam zdążyłam wklepać ze trzy razy w ciągu 2 tygodni, odżywki do włosów nie użyłam ani razu... Teraz samej chce mi się śmiać, jak o tym myślę. Naprawdę nie ma sensu brać tyle balastu, bo jak się człowiek fajnie bawi i ciągle coś robi to nawet się nie chce pamiętać o takich rzeczach Poza tym, jak już ktoś wspomniał, wakacje są po to żeby m.in. odpocząć od kosmetyków
Tak, wiem, łatwo mi się mówi, a pewnie znowu wezmę całą ciężarówkę kosmetyków i ubrań Wiem, że to wywód trochę nie na temat ale serio zakręciło mi się w głowie jak to przeczytałam Ja w tym roku postaram się (zaznaczam, POSTARAM ) zabrać tylko konieczne rzeczy, których użycie nie wymaga dużo czasu
Przedwakacyjne pozdr. od Magd00sinka 
P.S. Gdybyś kiedyś miała za dużo czasu i chęci, to skrobnij emilka
|
|
|