2010-06-21, 22:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY CZ.II-wchodzisz na własną odpowiedzialność:
Cytat:
Napisane przez Aurellia
|
A próbowałaś? U mnie babydream zmył metodą kubeczkową, szampon z Fitomedu również, choć zawiera sls, ale daleko w składzie. Mazidła mają propozycję na szampony, jak napisała wcześniej viki 
Cytat:
Napisane przez biala17a
po opisie sądząc mamy to samo  a mozesz mi zdradzic z ktorego sklepu mialas ten hydrolat? i czy inne hydrolaty tez powoduja takie objawy u Ciebie? Wybacz dociekliwosc, ale nie wiem czy decydowac sie na kolejny z tej samej firmy czy szukac innej, która stosuje inny konserwant.
A z tym konserwantem to ciezko, bo o ile na BU jest podane czego dodaja to na Mazidlach wczytywalam sie i wczytywalam i nie znalazlam.
|
Niedawno w biochemię się zagłębiłam, mimo, że się udzielam na ten temat, to doświadczenie nikłe. Sądzę, że wypróbuję inne hydrolaty w lipcu, jeśli uda mi się zdobyć pracę A kocanka była z BU i na razie to jedyny hydrolat jaki próbowałam Do Mazideł możesz napisać z zapytaniem o konserwanty, choć nie wiem czy odpiszą, bo mi coś nie chcą do tej pory
A, i zapomniałam dodać, że się kwaszę, do tego stosuję maść Epiduo, przez co moja skóra łatwo się czerwieni. Chociaż bez tej maści, bo dopiero po nie dawno stosuję, przy kwasach też się czerwieniłam na początku.
|
|
|