Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:48   #1151
magdolena
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Matko te filmiki z lakierami boskie! Moze się kiedyś pobawię.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Witam po przerwie
Po pierwsze chcę powiedzieć, że obronę mam za sobą. Z obrony mam 4,5, z pracy 4 i ze studiów prawie 4 - ogólnie na dyplomie będzie 4. Cieszę się, że mam to za sobą, wszystko kosztowało mnie sporo nerwów.

Witam też nowe odwykowiczki: Jaryshkę, Khloe, Joplin.

Gratuluję Orlicy i Hosence blogów, zaglądam i z chęcią czytam.

Widzę, że zdarzyły się dwa wypadki w ciągu kilku dni... Zetafonku, Orlico, dobrze że nic się Wam nie stało...

Hosenko za wyjazd trzymam kciuki, tylko zaglądaj do nas koniecznie.

No i dziękuję dziewczyny za wsparcie. Nosek, Cuciola, Shpilcia, Zetafon, Gani, Koshatka, Hosenka, Księżniczka, Nusia... dzięki bo to wiele znaczy. Z TŻ nadal jesteśmy razem, ale nie wiem co dalej... Chwilami mam wrażenie, że tylko ja się staram i tylko mi zależy... Trzymajcie za nas kciuki, bo strasznie się martwię... TŻ to wyjątkowa osoba, nie chcę go stracić.

Wszystkie stresy z ostatniego czasu spowodowały, że mam praktycznie odwyk absolutny. Kupiłam tylko lakier do paznokci za 3,79 i nic poza tym. Jakoś nie ciągnie mnie do kosmetyków, byłam nawet ostatnio w SuperPharm i Rossmanie, ale nic nie kupiłam poza tym lakierem. Jak mi się coś nie układa, to kosmetyki nie dają żadnej radości.
Hej Mam nadzieję, że Wam się ułoży, a jakby co zawsze tu możesz sie wyżalić.
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
cześć
pamiętacie mnie jeszcze??
nie miałam ostatnio czasu na siedzenie przy kompie i na złe mi to nie wyszło miałam kilka zużyć, może jutro napiszę co a ni kupiłam nic

mam ten pomarańczowy, fajny jest

u mnie odwyk polega na tym że mam sama ni kupować niepotrebnych rzeczy, prezenty się nie liczą dla mnie bo tonie za moje pieniądze

dla mnie ten bell jest dziwny, czasami pomaluję się nim ładnie a czasmi tak beznadziejnie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

ale fajowe
Cześć! No jasne że pamiętamy:P Gratki zużyć!