Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:55   #47
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7
Dot.: jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
z tym facetem to troche bardziej skomplikowane bo duzo ja namieszalam jak jeszcze nie bylo zadnego dziecka itd. co do pieniedzy to sam mowil ze na pewno pod tym wzgledem mnie nie zostawi...to mu powiedzialam ze jak pojdziemy do sadu to pewnie dostane jakies marne 200zl gdzie tyle to pewnie bedzie ksoztowalo samo pranie ubran co chwile...to on zaczal mowic ze nawet gdyby ktos mu kazal dawac 200zl na dziecko to on mi da wiecej...wiec wiem ze nawet jak mnie zostawi to bedzie dbac jakos o to dziecko...ale jest mi smutno ze zostane pod innym wzgledem sama...pieniadze zawsze sie znajda...a milosc miedzy ludzmi ktorzy maja owoc tej milosci w postaci dziecka nic nie zastapi nawet teraz nie mysle o tym xze moglabym sie zwiazac z kims innym...gdzie nawet watpie ze ktos zechce matke z dzieckiem...

Ale uważasz ,że dobrze będzie jeśli po kilku latach związku razem z dzieckiem( nie mówię o małżeństwie), powie Ci np. że jest z Tobą ze względu na dziecko? i jak Ty byś się czuła po takich okrutnych słowach... że łączy Was tylko dziecko...