Wątek
:
ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-06-21, 21:56
#
306
isabella77
Raczkowanie
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Cytat:
Napisane przez
50wiosen
Cześć!!!
Isabella ja też zaliczam się do grupy alergików. od 10 lat leczę się bo mam pokrzywkę i bez codziennej dawki tabletek mogę się zadrapać na śmierć. Przez pewien okres było takie nasilenie że puchłam na twarzy a najgorzej gdy puchło gardło. Dość że wyglądałam jak frankestain to jeszcze się dusiłam. Teraz jest dużo lepiej ale wszystkim alergikom współczuję. Ty do tego masz jeszcze astmę - trzymaj się i dbaj o siebie
Utrata kilogramów pomoże musisz wytrwać
Kurczaki, już miałam wyłączać komputer, ale weszłam jeszcze zobaczyć co ciekawego słychać na forum
No ja niestety także codziennie muszę wdychać lekarstwo wziewne - oparte niestety na sterydach, co też nie działa pozytywnie na moje kg
choć lekarz mnie przekonuje, ze dawka w nich jest tak mała, że nic nie szkodzi - ale lekarstwo to lekarstwo
z drugiej strony pozwala normalnie funkcjonować
i tym bardziej mając mój apetyt na łakocie plus sterydy, trzeba być twardym i wytrzymać
już na pewno dobrej nocki i słodkich snów!!!!!!!!
cel, moja doskonałość : 74 kg
))))
isabella77
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do isabella77
Znajdź więcej postów isabella77