2006-06-07, 17:00
|
|
BAN stały
|
Dot.: Lakier do paznokci pod żelem ??
Do "anita216"  
Ja też czytam swoje własne wypowiedzi - ot robie to dla samej przyjemnosci napawania się pięknie zbudowanymi zdaniami ...  hehe ok, teraz poważnie.
Anitko przeczytaj moze uwaznie moje posty w tym wątku 
Najpierw odpowiedzialam ,że lakier nie wywoła grzybicy paznokci - wypowiedz swą poparłam usmieszkiem.
Pozniej zażartowałam ,że nie bedzie to transplantacja ale nałożenie odrobiny lakieru na paznokiec - tragedia się nie stanie. Ta wypowiedz również okrasiłam uśmieszkiem.
Przede mną to Albertynka napisała do Ivi "wyluzuj" więc coś chyba jest na rzeczy - bo ton jej wypowiedzi byl naprawde histeryczny a opisywane przez nią "eksperymenty" urastaja do rangi wyrywania sobie paznokci obcęgami 
A co do całokształtu działalnosci - zapewniam Cię, ze nie ma potrzeby obawiać sie mojej osoby Pod pewnymi warunkami oczywiscie .
Bo nic nie poradze na to ,że wkurza mnie niebotycznie lasencja ,ktora wpadnie na Wizaz i walnie po raz 1000 posta o uroczym tytule "a gdzie kurs"? . Nie zadawszy sobie ani odrobiny trudu by
a. samej się najpierw czegos dowiedziec
b. przejrzec ogromne zasoby forum.
I co tu dużo mowic nie trawię też wszelkich ograniczen , nazwijmy to umysłowych
Gdy widzę zdanie "sluhajce,ja chcem sobie zalorzyc zeliki ale nie wiem jak ale moj misio pysio mooowi ze to takie fajoffskie i proste to postanowlam ze se zaloze, nie? "
jakoś nie mogę sie zazwyczaj powstrzymać przed jego skomentowaniem.
I co najwazniejsze - patrząc na ilosc karmy jaką otrzymałam od Wizazanek oraz na naprawde liczne maile i privy jakie otrzymuje - priwy z uwaga, uwaga wyrazami poparcia, wiem ,że robie dobrze.
Bo przyzwyczaiłam sie juz do wiadomosci typu " Paula ale jej dobrze powiedzialas, tez mam dosc takich panieniek".
A,że tylko ja mam odwagę mowic publicznie takie rzeczy...Trudno, rwać szat z tego powodu nie będę.
I chciałam zauważyc jeszcze jedno - ja się absolutnie nie denerwuje: Nie od dziś wiadomo,że jestem zimną suką, która mało co może wyprowadzić z równowagi.A juz napewno nie dyskurs na forum internetowym. 
I konkludując - tak, tak Juz koncze - masakrycznym wydają mi się stwierdzenia " ja się boje odezwac bo ktoś mi powie coś złosliwego". Na litość boską to jak takie osoby funkcjonują w życiu codziennym ???? Przecież jak nic współpracownicy / koledzy / kolezanki / szefowie i inne toksyczne przyjaciółki pożerają Was zywcem na sniadanie 
Ale dość o mnie bo wątek dotyczył przecież czegoś tak MIŁEGO jak żelki 
aaa i pozdrawiam równie serdecznie
|
|
|