Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:04   #776
elisja
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

[QUOTE=Dziewczonka;2016016 0]Dziewczyny pomocy! Powiedzcie mi czy uda mi się uszyć suknię w salonie w ciągu miesiąca?? Dzisiaj otrzymałam suknię, którą zamówiłam w salonie sprzedającym na allegro. Oczywiście wcześniej ją widziałam, przymierzyłam, została zebrana miara. Czekałam na nią 8 tygodni, dzisiaj dostałam i jestem załamana . Jest okropna, można powiedzieć, że przypomina troszkę tę z salonu, szyta to chyba była nogami. Już podjełyśmy decyzję z mamą i teściową, że będziemy walczyć o oddanie pieniędzy. Tylko teraz czy zdążę zdobyć nową suknię?? To chyba najgorszy dzień życia [/QUO
Może i by dało rade uszyc ale nie wiadomo czy u dobrej krawcowej bo jak wiadomo u tych trzeba z dużym wyprzedzeniem....
zaproponuje może to jak ja kupiłam suknie... z wyprzedaży w salonie Lisa Ferrera, sukienke Demetrios 9699 zakupiłam za 1400 zł, z tym ze to suknia z salonu (czyli mierzona znajdująca sie na miejscu) ale różnica w cenie jest duża 3390 zł- to cena za zamówienie nowiutkiej szytej na miere. Wykonanie jest cudowne, kryształki cudowne. Jak zobaczyłam zdjęcie ( gdyż w tym salonie wybiera sie z katalogu suknie ktore chce sie przymierzyc) nie podobała mi sie ale sprzedawczyni namówiła mnie i juz nie chciałam zadnej innej. Zakupilam rozmiar wiekszy i pół miesiąca przed ślubem mam przyjechać na poprawki (dopasowanie) w cenie 50 zł i ja jeszcze chciałam czyszczenie zeby wyglądała jak nowiutka 50 zł i jeszcze coś jest możliwość zapłaty w ratach a suknie masz tego samego dnia największe przeceny sa na kolekcje z 2009 roku

Edytowane przez elisja
Czas edycji: 2010-06-21 o 23:19
elisja jest offline Zgłoś do moderatora