2010-06-21, 22:05
|
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
 My ostatnio poszliśmy kupić sobie piwko do meczyku i bułki na kolację, więc też babka dziwnie na nas patrzyła. Pewnie myślała, że będziemy to piwko suchą bułą przegryzać 
|
Pewnie pomyślała,no tak kupili bułeczki a do tego popitka piwo. Bądz na odwrót piwko,a do piwka zagrycha bułeczki. 
Cytat:
Napisane przez acelinka
Mad.. dobrze, że są jeszcze tacy ludzie na świecie  facet mojej mamy kiedyś zgubił telefon pod blokiem i koleś który go znalazł zaczął dzownić na numery z książki żeby sie dowiedzieć kogo jest i jak moze oddać 
|
No też mnie to cieszy że jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie 
To też miło z tego pana strony,że chciał zwrocić telefon a nie np: zatrzymać dla siebie, bądz gdzieś np mógł telefon sprzedać. 
Cytat:
Napisane przez acelinka
Co do weekendu to było bardzo miło, pomimo tego, że wczoraj cały dzień padało. Mieliśmy bardzo przytulny pokoik na poddaszu z widokiem na gwiazdy w nocy 
|
No,no mieliscie bardzo miły weekend. Romantycznie.
Cytat:
Napisane przez acelinka
Dziś wróciła mama z Irlandi, jest zachwycona lotem samolotem  dostałam bardzo fajną, słodką koszulke nocną i Martini (ale mnie rozpija  ) grzecznie podziękowałam, chociaż tak szczerze Wam powiem że śpie bez  ale przyda się jak gdzieś pojedziemy albo bedziemy mieć gości na noc  a tż Irlandzkie piwko dostał 
|
O prosze,ja jeszcze nie miałam okazji latać samolotem. To fajno,że mama zachwycona lotem. Skoro spisz bez to zawsze możesz na chwile chociaż założyc,a potem tżet ją z ciebie zedrze tzn zciągnie.
Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-21 o 22:07
|
|
|