Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:10   #56
weraa11
Zadomowienie

Dot.: jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??

Cytat:
Napisane przez ry-bcia Pokaż wiadomość
czegoś tu nie rozumiem mieszkanie ze sobą przed ślubem to źle , a sex przed ślubem to ok?????
mozliwe ze seksu tez nie popieram przed slubem chociaz mam mieszane opnie..ale mysle ze tych 2 rzeczy by sie nie powinno porownywac...bo jesli sie juz ulegnie jesli chodzi o seks to ciezko jest to zatrzymac...a jednak duzo latwiej jest dopuscic do seksu niz do zamieszkania ze soba

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
jest z lekka nie zdecydowany... facet 25 lat a jest w wielkim szoku...
może jednak się zmieni... ale w sumie wolałabym- na Twoim miejscu by od razu się określił, a nie co chwila zmieniał zdanie pod wpływem łez...
Rowniez bym tak wolala...ale skoro jest dzieckiem...to moze potrzebuje wiecej czasu zeby cos przemyslec? ja mu ten cza dam ale nie wiem na ile mi starczy sil...boje sie ze moze keidys byc tak ze mnie JEDNAK pokocha tylko ze zanim do tego dojdzie to ja juz go znienawidze przez te slowa ktorymi mnie tak rani...a wtedy to on bedzie poraz kolejny cierpial z mojego powodu...plus z dziecka, ktorego pewnie tez mu bedzie brakowac jesli mnie pokocha..

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując