Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 23:18   #962
Ania0104
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

mayaha - myślisz, ze u mnie nie będzie kurzu? ... chyba jednak wezme jaśniejsze te drzwi
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dzis niestety czuje sie podle, nie dosc, ze ucho, to jeszcze migrena . Ponadto wlascicielka mieszkania przyszla dzis (zapowiedzianie) sprawdzic mieszkanie. Byla zachwycona, tak wiec wynajmujemy na kolejny rok. Zmeczyla mnie tylko akcja "koty', o ktorych wlascicielka nic nie wie i sie nie dowiedziala, bo ukrylam slady ich pobytu, a same koty w garazu. Teraz bocza sie na mnie i mnie unikaja, ale jutro im przejdzie.

... Bartosz od razu by wydał te biedne kotli ... jak tylko ktoś powie kot to on kccciiiiiii i w kółko powtarza
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
dzieki za troske o Wercie

na szybciora pisze ze narazie bez zmian, utulilam ja do snu tylko nie wiem kiedy bedzie 1 pobudka , wiec ide sie kapac i sie poloze zeby miec sile na ciezka noc
w takim stanie jeszcze moja mala nie byla-wziela ja choroba na powaznie ,caly czas wola mamama , jeczy , chcialabym zeby to od zebow bylo a dziasla spuchniete na dole i na gorze.

moze jutro zajrze i napisze wiecej min. jak babka w aptece mi podniosla cisnienie- teraz bede te apteke omijac z daleka
oby nocka była spokojna!
Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
A akcja z kotami super przypomniałaś mi moją własną. Też ukrywałam kota kiedy jeszcze mieszkaliśmy w Anglii dostałam od Tż na imieniny kociczkę Ami, oczywiście kotów ani psów nie wolno było trzymać i co miesiąc jak Martin przychodził po kasę za czynsz to różne bywały akcje. Np. widzę, że Martin idzie po kasę to ja siup kota do ogrodu i tak siedzimy w salonie jak aniołki, dajemy kasę gadamy a tu nagle kot na parapet z drugiej strony wskakuje i miaaaaaaał na całego bo do domu się chce dostać. Tłumaczyłam, że to sąsiadów i go dokarmiamy Najtrudniej było jak Ami się okociła bo trzeba było całą piątkę uciszyć więc jak tylko wiedziałam, że Martin przychodzi to kupowałam ich ulubionego tuńczyka i na czas kiedy tż płacił zamykałam się w pokoju z kotami i ich karmiłam Kiedyś też miała przyjść z Martinem komisja przeciwpożarowa więc wywiozłam koty do znajomych, a raczej ich garażu bo oni też nie mogli mieć zwierząt
A teraz od tygodnia Ami jest z nami i Amelka jej żyć nie daje, ciągnie ją za ogon itd A jak w kuchni wołam Ami to obie przychodzą
No tom się opisała, a teraz jak zwykle po prośbę do Was przyszłam .
Amelka miała wczoraj biegunkę tak z 3-4 razy i dzisiaj 3, a wieczorem miała silny ból brzuszka. Tak bardzo płakała nie wiedziałam co robić, ciepłu okład na brzuszek trochę pomógł, dałam jej ciepłą wodę do picia i przeszło. Co podać takiemu maluszkowi na ból brzuszka?
Jutro idę do lekarki po wyniki z moczu to ją zbada, ale boję się nocy. Nie wiem od czego ta biegunka bo nic nowego nie jadła
hehe
Czyli Amelika ma nową przyjaciółkę fajnie

biedna mała nie poradze nic, bo sama nie wiem
dzisiaj Bartka też hyba bolał brzuszek bo jak robił kupkę to płakał i sie zastanawiałam co mu dać
Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
tak, wszystko dobrze osłuchowo i powoli szukamy pulmonologa

dziś w przedszkolu było lepiej - nie płakał

za to w domu buszuje na całego, wszędzie chodzi, włazi, wszystko otwiera - masakra jakaś

a to dopeiro początek

noooo i zapomniałam napisac, ze dzisiajszy dzień to w kalendarzu na czerwono muszę zaznaczyć moje dziecko po zmianie pieluchy zasneło na łózku lezał na pleckach, rączki miał rozłożone do góry, troche popiskiwał, ale zamknął oczka - ja go głaskałam po brzuszku i zasnał tak słodko

dobr a to spadam bo widze, ze straaaaszne pustki tu dzisaij
paaaaa

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora