Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 23:26   #4977
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
-jojluś, trzymam kciuki w poszukiwaniu mieszkania oraz
życzę siły w robieniu piekła współlokatorowi, żeby nie było mu za dobrze

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
wylądowała w szpitalu brała jakieś chyba sterydy i później miała długo problemy z wychodzeniem na słońce np (wielkie białe plamy, które ją "paliły")
o kurczę...

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Taaa rzucam studia tydzień przed obroną. Już to widzę Kochana nie dołuj się, wszystko sie ułoży
hehe ale ja naprawdę mam już dość

Cytat:
Cały dzień poprawiałam pracę i już chyba naprawdę jestem na finiszu. Te ostatnie poprawki są najbardziej męczące bo pół godziny zastanawiam się gdzie postawić przecinek Ale chcę żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik i mam nadzieję, że się z tym wyrobię.
Ja wydrukowałam wszystkie egzemplarze i gdzieś w połowie ostatniego zorientowałam się, że tabelki mają różne grubości linii obramowania jedne mają połówką inne jedynką udaję, że tego nie widzę, nie zaglądam do tych prac bo mnie trafia ale głupich błędów chyba się nie da uniknąć

Cytat:
Jeśli mnie pamięć nie myli to olc ma jutro obronę. Trzymam mocno mocno mocno kciuki i przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście
tak i ja się dołączam do kopniaka
Trzymamy kicuki : cmok:

Odebrałam dzisiaj zdjęcia do dyplomu i muszę powiedzieć, że chyba pierwszy raz jestem zadowolona

Muszę jeszcze zrobić poster a już padam na twarz

jojla jest offline Zgłoś do moderatora