2010-06-21, 22:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Cytat:
Napisane przez Aniaa_87
Cześć dziewczyny 
Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia i nie zdążył "wyciągnąć".. Zostało część we mnie.. Wiem, że kalendarzyki są bardzo mylne, ale jakbym nie liczyła zawsze wychodzi, że wczoraj miałam dzień płodny (20 dc przy 32-34).. Nie ukrywam, że chciałabym mieć dzidziusia, jednak boję się troszeczkę.. Niedługo planujemy zaręczyny..
No i tak się właśnie zastanawiam, czy jest bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży? Wiem, że nikt mi nie powie tego na 100%, chcę zrobić test, wiadomo że dopiero za 2 tyg (zostaje tylko czekanie do terminu @), ale chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was zaszła w ciąże przy niepełnym stosunku..? Dziękuję z góry za odpowiedzi
P.S. Magda_CK przez jakiś czas miałam takie bóle, a @ opóźniła się o niecałe 2 tyg. Okazało się, że wszystko przez małą torbiel. Lekarka przepisała mi wtedy jakiś antybiotyk (nie pamiętam już nazwy) i tabl. antyk. Po ok 2 miesiącach bóle znikły całkowicie i do tej pory (prawie 6 miesięcy) nie pojawiły się  Najlepiej jak pójdziesz do ginekologa 
|
Szansa jest przy pełnym stosunku w dni płodne to ok. 40%, ale nawet przy niepełnym mogą być równie duże... Wszystko zależy od śluzu i innych sprzyjających plemnikom warunkom 
W sumie zawsze jakaś szansa istnieje... Trzeba mieć farta albo pecha... Zależy dla kogo 
Skoro planujecie zaręczyny to na pewno dzidzia będzie przez was kochana mimo że nie planowana
|
|
|