Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy zrobić test ciążowy? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 00:12   #1721
Dorcia8501
Przyczajenie

Dot.: Kiedy zrobić test ciążowy? - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez positiveenergy Pokaż wiadomość
no właśnie boję się iść do lekarza, a poza tym może nawet to za wcześnie.. to dopiero 10 dni ;/
nie wiem co mam robić..
heh.. nawet nie wiem jak mam to powiedziec mojemu chłopakowi..
moze jednak test ciążowy nie mylił..
10 dni to jeszcze za wczesnie,nie ktozi twierdza ze testy pokazuja wynik tygodniowej ciazy... to jest nie prawda, ja zrobilam poltorej tygodnia po stosunku z mezem test i wyszedl negatywny pozniej powtorzylam test kilka dni po miesiaczce ktora byla inna niz zawsze wyszedl pozytywny. Bole i skorcze w podbrzuszu nie musza oznaczac ciazy, wiec nie masz sie o co martwic....
Im wiecej o tym myslisz tym wieksze nerwy i zmartwienia a po co ci to

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

DO PATTRYSZA4;

Milo wiedziec ze sa tu kobitki ze Szczenia ale niestety nie posiadam gg poniweaz takie wynalazki nie sa mi potrzebne, jedyna nasza droga kontaktowa jak narazie pozostaje na forum.
Co do szkoly rodzenia nie potrzebuje juz zadnych lekcji poniewaz juz przezylam jedna ciaze wiec wiem co i jak roznica nie jest wielka bo tylko 2 lata wiec napewno o niczym nie zapomnialam.... takich rzeczy sie nie zapomina