2010-06-22, 00:18
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: :(:(:(:( boje się...
Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka
Niestety nie dam Ci tej satysfakcji, gdyż nie lubię powierzchowności i najeżdżania na kogoś, kto ma do cholery jasnej INNE - czytaj - ODMIENNE zdanie niż Ty, co za tym idzie różne poglądy mogą powodowac dyskusje, ale nie napisałam tutaj nic takiego, byś mi mogła wymyslac (Ty czy inna koleżanka) od gimnazjalistek, albo sugerowac w jakikolwiek sposób, że pochodzę z jakiegoś marginesu społecznego, bo - według waszych jakże błędnych spekulacji - mam znajomych drechów, same recydywy, przestępcy i my wszyscy stoimi pod blokiem i krzyczymy JP.
Poza tym skoro Ci tak bardzo nie odpowiada fakt, że wypowiadam się tu na forum, zawsze możesz się wylogowac i poprostu tu nie wchodzic  , albo nie czytaj moich postów, tak będzie najlepiej.
|
A skądże ta agresja i naditerpretacje?
Skoro napisałaś, że już nie będziesz się wypowiadać, to chyba mogę to zauważyć, że nie dotrzymałaś słowa? Ani cię z forum nie wyganiam, ani nic, sama stwierdziłaś,że już nie będziesz tu pisać.
Po dwa, nikt ci od gimnazjalistek nie wymyśla, natomiast mogę nazwać twoje słowa słowami godnymi gimnazjalistek i JP na 100%, ponieważ używanie wyrażeń typu "sprzedawać kogoś" na policję tylko do czegoś takiego pasuje. Nie jest ani dojrzałe, ani przemyślane, na dodatek bardzo krzywdzące.
Twoje późniejsze wypowiedzi są ok, czepiłam się głownie tych początkowych.
I racz zauważyć że ani nie czepiam się ciebie, ani nie najeżdżam na ciebie - komentuję tylko to, co napisałaś.
Tak samo jak ty w pierwszych postach bardzo niemiło skomentowałaś słowa Autorki - ale to oczywiście nie było powierzchowne, wcale nie wymyślałaś jej od infantylnych, wcale nie stwierdziłaś, ze należy do osób nie myślących wtedy, co trzeba i uznałaś, że jest warta chłopaka, który używał wobec niej PRZEMOCY.
Skoro tak bardzo cię boli, że ktoś negatywnie ocenia swoje słowa, to bądź rozsądniejsza w ocenianiu innych ludzi.
|
|
|