2010-06-21, 23:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
Cytat:
Napisane przez sonata92
nie jestem jakoś uzdolniona plastycznie.. ale dla Niego mogę coś zrobić  ale może też być kupiony.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
a ja myślę, że każdy chłopak jest inny.. i mój na pewno by się ucieszył z takiej poduszki ze zdjęciem. dlatego nad tym już myślę. wiem też, że na pewno by tej poduszki nie schował bo on nie uważa, że to siara czy wiocha. przykład? na święta kupiłam mu taki słodki kubek z misiem i na całym kubku napisane jest "kocham Cię" i cały czas z niego pije nawet przy znajomych  
|
Ja tez jestem tego samego zdanie Mój na przykład dostyał keidys ode mnie (fakt ze na walentynki) podusze z tygryskiem, który trzyma serce wiem ,że lezy/ śpi an niej i , ze wcale to nie był jakis beznadziejny prezent a jak dla mnie prezenty dawane (które sa zrobione własnorecznie maja jakoś wieksza wartość) Ja z kolei, dostalamod niego koszulke z naszym wspolnym zdjeciem a z tyłu jest napis "kocham Cię Skarbie!" w koszulce śpię (robi mi za nocną koszulę ;p ) i jestem z niej naprawdę zadowolona , bo mimo , iz prezent kupny , to wiem że siedział na wyborem naszego wspólnego zdjęcia
|
|
|