Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 05:12   #1306
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Dzięki
Fajnie, że weekend udany
A co do koszulki to
też tak myśle
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No też mnie to cieszy że jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
To też miło z tego pana strony,że chciał zwrocić telefon a nie np: zatrzymać dla siebie, bądz gdzieś np mógł telefon sprzedać.

No,no mieliscie bardzo miły weekend. Romantycznie.

O prosze,ja jeszcze nie miałam okazji latać samolotem. To fajno,że mama zachwycona lotem. Skoro spisz bez to zawsze możesz na chwile chociaż założyc,a potem tżet ją z ciebie zedrze tzn zciągnie.
Ja właśnie też nie leciałam,a moja mama skubana już tak muszę to koniecznie nadrobić Własnie tak zrobiłam ogólnie koszulki są dwie jedna szara druga różowa i są z primarka chyba ostatnio rozmawiałyście o tym sklepie, ale kupione w jakimś innym sklepie na P, penneys czy cosik takiego założyłam ... i tż spytał czy ta koszulka od mamy to prezent dla mnie czy dla niego powiedziałam że chyba wspólny, bo wszystko w jednej torebce było no a potem ... to już było jak opisałaś

Dziś jadę z pryzjaciółką na obronę, 3majcie kciuki proszę też za nią w sumie to gdyby nie to, że jej eks narzeczony, który się okazał mega głupkiem (żeby nie napisać inaczej) i powinnam go to też byłaby pm 2010. No ale będzie później jak najbardziej odpowiedni kandydat już się pojawił

Miłego dnia kobitki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora