2010-06-22, 06:46
|
|
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior, Smashbox, Benefit, kosmetyki, perfumy, buty, torby...
Cytat:
Napisane przez mirra77
ok, rozejrzyj się 
chetnie dowiem się też co to za maski. i sypaniec
PS ta emulsja Nuxe myślisz że będzie dobra dla takiej suchawej cery? zwykle wybieram treściwe kremidła, bo to na noc ma być.

|
Ja wiele różnych Nuxów przetestowałam,i ten mi najbardziej pasuje ;mam suchawą skórę (40+
Ale Nuxy dla suchych są dla mnie o wiele za ciężkie - rano się budzę z taką rozmiękczoną twarzą Ten krem (w starej wersji) był dla mnie świetny. Trzymał w ryzach wszystko - pory,zmarszczki,opuchnięc ia 
Sypki puder mam od Pingwina,taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wder-Loose.htm
niewiele (na razie ) używany. Bardzo,bardzo fajny - najpierw jednak muszę wykończyć spooorą odsypkę tego LP,co to dostałam od... Vil znowu i trzymam w jakimś słoiczku 
Maski dwie,jak pisałam:Bielenda (gab.) i Organique - obie odżywcze,żurawinowe,obie w takich jakby dużych srebrnych kopertach,do wymieszania z wodą. Jakiś zestaw masek Dermiki mogę dorzucić. No i duży micel Sensibio,bym oddała,jeśli się spotkasz ze mną w wa/wie 
Z nowych rzeczy to mam jeszcze spore zasoby w formie saszetek,nie wiem,czy Ci ta forma odpowiada? Ja osobiście bardzo lubię,zwłaszcza latem,jak dużo wyjeżdżam. (Roc,LRP)
Nie chcę Ci jednak głowy zawracać i jakoś napierać;to ogólnie główne rzeczy,które zgodnie z Twoją wish mogę zaproponować;widzę,że masz niezłe zainteresowanie,więc wiesz... Pzdr.
Czas edycji: 2010-06-22 o 07:58
|
|
|