Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dior, Smashbox, Benefit, kosmetyki, perfumy, buty, torby...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 06:46   #52
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Dior, Smashbox, Benefit, kosmetyki, perfumy, buty, torby...

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
ok, rozejrzyj się
chetnie dowiem się też co to za maski. i sypaniec

PS ta emulsja Nuxe myślisz że będzie dobra dla takiej suchawej cery? zwykle wybieram treściwe kremidła, bo to na noc ma być.
Ja wiele różnych Nuxów przetestowałam,i ten mi najbardziej pasuje ;mam suchawą skórę (40+
Ale Nuxy dla suchych są dla mnie o wiele za ciężkie - rano się budzę z taką rozmiękczoną twarzą Ten krem (w starej wersji) był dla mnie świetny. Trzymał w ryzach wszystko - pory,zmarszczki,opuchnięc ia
Sypki puder mam od Pingwina,taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wder-Loose.htm
niewiele (na razie ) używany. Bardzo,bardzo fajny - najpierw jednak muszę wykończyć spooorą odsypkę tego LP,co to dostałam od... Vil znowu i trzymam w jakimś słoiczku

Maski dwie,jak pisałam:Bielenda (gab.) i Organique - obie odżywcze,żurawinowe,obie w takich jakby dużych srebrnych kopertach,do wymieszania z wodą. Jakiś zestaw masek Dermiki mogę dorzucić. No i duży micel Sensibio,bym oddała,jeśli się spotkasz ze mną w wa/wie
Z nowych rzeczy to mam jeszcze spore zasoby w formie saszetek,nie wiem,czy Ci ta forma odpowiada? Ja osobiście bardzo lubię,zwłaszcza latem,jak dużo wyjeżdżam. (Roc,LRP)
Nie chcę Ci jednak głowy zawracać i jakoś napierać;to ogólnie główne rzeczy,które zgodnie z Twoją wish mogę zaproponować;widzę,że masz niezłe zainteresowanie,więc wiesz... Pzdr.

Edytowane przez mhm0808
Czas edycji: 2010-06-22 o 07:58
mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując