Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię smakołyki
Wątek: Wymienię smakołyki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 06:32   #56
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: smakołyki

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Mam YSL Faux Cils ale w kolorze Khaki. Mam tez kilka produktow Lush, glownie do kapieli, ale i maseczka do twarzy oczyszczajaca - Mask of Magnaminty polowe pudeleczka, tu link -Mask of Magnaminty
Mam tez zel micelarny do twarzy z La Roche Posay z pompka, zostalo mi jakies 3/4 opakowania. Albo moge Ci zrobic odsypke z mojej mieszanki rozowych kuleczek Guerlain (Pink Fresh, rozowe z Imperiali, Mythic i Motyli) w pudeleczku miniaturki z serii azjatyckiej jak na tym zdjeciu. A jesli zadna z tych opcji Ci nie pasuje to mam blyszczyk Diora Addict w kolorze Denim Pink, okolo 90-95% opakowania. Lubie go, ale jak bedzie trzeba to oddam
o! to ja bym chciała błyszczyk a od siebie dodam nowe mini clarinsa beauty flash balm (maseczka napinająca, przed wielkim wyjściem) 15 ml albo mini tusz clarinsa czarny wonder perfect mascara 3 ml (raz maźnięty, bo mam produkt, ledwo otworzyłam, jest super mokry) albo jakbyś wolała mini zmywacz oków EL 25/30 ml albo mini olejek nuxe z drobinkami 10 ml nowy, który rewelacyjnie podkreśla opaleniznę. co Ty na to?

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ana761 Pokaż wiadomość
No kurcze nic ciekawego i nowego nie mam z pielęgnacjii
tylko ten nowy tonik co w wątku ,
chyba że dalej kuszą Cię kuleczki , z tym że kulek Angel mogę oddać 10 sztuk (one mają podobną wielkość jak meteo-- i spokojnie można używać taką odsypkę ) tylko muszę pomyśleć w czym , bo te opakowanie z odsypką z wątku już poszło..... i zostało tak srednio a śliczne one są , piękne na skórze i i ten zapach ....
A chce ew. odsypkę wysłać w czymś nowym i higienicznym...... myśleć ...myśleć ..... idę myśleć
to wolę tonik bo w sumie musiałabym mieć oddzielny pędzel do tych kulek angel, żeby mi twarzy nie uczuliły, a takiego pędzla nie mam, więc trudno. jeżeli chciałabyś dorzucić ten tonik (to produkt prawda, 200 ml?), to dla mnie ok. jak będziesz pewna wymianki, to ja czekam na pw.

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Napisane przez karoleena Pokaż wiadomość
Pozadam niesmiganych Guerlainow
gdybym nie miała night dust, to bym chciała, bo są boskie, blue denim też mam (chociaż staruszki to już), z innych rzeczy nic mnie nie skusiło. jeżeli masz jakąś paletkę guerlain (najlepiej fioletów, bo tych mi brakuje), albo innych 5 diora, to daj znać. z wątku nic mnie nie skusiło. pozdro
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując