2010-06-22, 08:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
Napisane przez ry-bcia
Może nie powinnam się wtrącać ale niestety kochane troszkę zawładnęłyście forum... przyznam się bez bicia że wchodzę tu żeby zobaczyć co nowego się pojawiło i wychodzę bo widze że rozmowa toczy się głównie między Wami. Jesli chcecie to piszcie mi to nie przeszkadza
|
Dzięki że się wtrąciłaś... 
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------
Cytat:
Napisane przez adamonika

ale nikt nie zmusza cie do tego żebys tu zagladala. Jesli masz z tym jakis problem to nie zaglądaj i juz.
|
Zaglądam tu bo potrzebuję....
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------
Cytat:
Napisane przez ewurka
Rybcia, ale nikogo innego nie było na tym forum...poza tym czy ignorowałyśmy kogokolwiek, ignorowałyśmy inne posty? Nie!!! Pisałyśmy między sobą, bo nie było nikogo innego, a nie byłyśmy gotowe pisać gdzie indziej. Ja nie widzę w tym problemu. Ktoś mnie ocenia po tym, że pisze o moim TŻ jedynej bliskiej mi osobie która jest w tych chwilach przy mnie, ocenia moje gorsze i lepsze dni, jakim prawem??????????????????
|
Ja nie twierdzę, że ignorujecie czyjekolwiek posty...ale zauważyłam, ze odpiszecie po dwa zdania i dalej jedziecie ze swoimi "chlebkami z chili" i "placuszkami". Przecież tu nie o to chodzi!
Nie jesteście gotowe żeby pisać prywatnie, ale kłócić się i atakować to jesteście w stanie?
Edytowane przez Lili 83
Czas edycji: 2010-06-22 o 08:32
|
|
|