Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 10:04   #971
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

czesc

nocka nie byla najgorsza a myslalam ze bedzie znowu masakra
mala obudzila sie raz ale miala znowu ponad 38 st. podalam panadol , zakroplilam nosek bo zatkany miala i zasnela
dzis mam wrazenie ze jest mala poprawa jesli chodzi o katar

a z lekow to podaje malej panadol 3 x dziennie, syrop Bactrim na gardelko , calcium i oslonowo Lacido baby
do noska nasivin 3 razy na dobe a tak do woda morska i Euphorbium
+ smarowanie pulmexem

wracajac do baby z apteki to pytam ja o wit.D w kaspulkach a ona mi ze wit. d jest ba recepte, mowie jej ze kupowalam w innej aptece , to ona mi wyklad zaczela robic czy wiem po co sie dziecku podaje wit. D i walnela swoja gadke, zaplacilam a ona zaczela obslugowac nast . osoba -moje leki jeszcze byly na jej ladzie wiec mowie jej zeby jakas reklamowle dala to z wielka laska podala mi reklamowke i sama pakowalam co w innej aptece zawsze pani za okienkiem robi
wkurzulam sie na ta stara babe i juz nigdy tam nie pojde bo owszem farmaceuta moze doradzic itp. ale nie w taki bezczelny sposob robic wyklad

nie wiem czy juz pisalam ze dodalam 3 fotki do albumu

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2010-06-22 o 10:05
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora