2010-06-22, 09:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile oszczędzacie / wydajecie pieniędzy na miesiąc?
Ja mialam telefony zarowno na karte, na abonament, jak i w ofercie MIX (abonament staly miesieczny, po przekroczeniu blokada konta).
I powiem wam tak:
w moim przypadku karta to nieporozumienie, poniewaz miesiecznie wydawalam min. 100 zl na doladowania. Poza tym w kluczowych momentach okazywalo sie, ze nie mam kasy, by zadzwonic.
Mix byl dosyc ciekawym rozwiazaniem, bo mnie ograniczal (oczywiscie istniala mozliwosc doladowania telefonu po przekroczeniu limitu), a ja gadula bylam straszna. Jednak nie byly to najtansze rozmowy, nie moglam wykupowac fajnych pakietow i ogolnie za tak wysoka kwote, oczekiwalam wiecej.
Abonament mam obecnie i srednio jestem zadowolona, ale tu bardziej chodzi o sieć, a nie o opcje. Jesli umiesz sie kontrolowac, to abonament jest super, bo daje wiele mozliwosci, tanie rozmowy, tani internet, super aparaty itd.
A co do tego, ze kazdy jest w innej sieci - ja juz przestalam na to patrzec, poniewaz obecnie uzywam telefonu do komunikacji, a nie plotek, wiec 50 groszy w te czy wewte nie robi mi wielkiej roznicy. jedynie nie lubie, jak ktos jest w play, bo rozmowy naprawde dla osob spoza sa drogie.
Wlasnie planuje przejscie z moim numerem do innej sieci i prawdopodobnie bedzie to opcja firmowa, wiec juz sie szykuje na fajny telefonik
|
|
|