2010-06-22, 09:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
witajcie kochane!
z tymi kurierami to naprawde nie do pomyslenia!!! to chyba ich praca, zeby dostarczac przesyłki w miejsce zamówienia. Dostaja za to kase, to dlaczego my mamy im w tym pomagac, a zamawiamy przez neta, wlasnie po to zeby tego nie dzwigac!!!
hd-brzucholek super, ale chyba nie urosl ostatnio zbyt wiele, albo mi sie wydaje.
wczoraj na SR zamienili nam TRUDNE PYTANIA na Kącik Noworodka i w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam oprocz tego, ze po przyjsciu z dzieckiem do domu, trzeba zadzwonic albo pojsc do przychodni i umowic sie z polozna, ktora przyjdzie do nas do domu i odpowie na WSZYSTKIE nasze pytania. Wiedzialyscie o tym?faktycznie tak jest?
wczoraj wyciagnelam moja poduszke do karmienia i dzis cala noc na niej spalam )) ale bosko bylo polecam ))
aaa! nie mam dzisTV bo robotnicy w koncu weszli na moj balkon (sasiadka laskawie posprzatala) i antene mi zruszyli wiec bede non stop z Wami
ja zaraz ide na pedicure a potem na wizytke na 17:40 juz nie moge sie doczekac!!!i uprzejmie prosze o kciukasy
|
|
|