Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 10:15   #3835
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez lakszmi Pokaż wiadomość
Cześć Szczypiorki!!
...Aha, powiem Wam o moim odkryciu wczorajszym. Zrobiłam sobie takie "ciasteczka" - pyszne były. Zrobiłam tak jakby nutelkę, tylko mieszałam wszystko w garnku, podgrzewając (mleko w proszku + mleko zwykłe w proporcji 1 do 0,5 + łyżeczka kakao + słodzik). Jak wszystko ładnie się połączyło to dodałam otręby owsiane i pszenne + łyżeczkę błonnika, wymieszałam, przełożyłam na talerz do wystygnięcia. Potem pokroiłam i wyszły takie dobre ciasteczka/cukierki. Smakowały trochę jak taka czekolada domowa, czy jakby takli blok czekoladowy (znacie to? moja babcia robiła kiedyś). Mówię Wam PYCHA! Mleko w proszku i otręby - oczywiście dzienna dawka.
Ja coś podobnego zaproponowałam w formie kuleczek migdałowych. Też na bazie nutelki kakaowej, mleka w proszku , słodzika, otrąb i zapachu przygotowałam coś w formie cukierko ciasteczek. (Do podejrzenia w przepisowni) W każdym razie deser kilka razy uratował mi życie na słodkich posiadówach przy stole z rodzinką. Moje ręce miały po co sięgać na suto zastawiony słodkościami stół bez wyrzutów sumienia.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Eh nie o to mi chodziło. cytowac umiem hehe chodziło o to jak zacytować kilka postów
A to nie wiem
U mnie to opcja jest niepodświetlona, znaczy się, wyłączona. Jak chcę więcej dziewczyn na raz zacytować wspieram się zwykłym edytorem tekstu typu notatnik i sobie wklejam podczas czytania poszczególne wypowiedzi, potem hurtem wrzucam. Może dooloła, ale skutecznie i na spokojnie przeglądam wtedy większą porcję wpisów od dziewczyn.

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2010-06-22 o 10:13
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora