Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie wiem co dalej :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 10:13   #11
amuu
Raczkowanie

GG do amuu
Dot.: nie wiem co dalej :(

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wiele razy już z nim o tym rozmawiałam i po takiej rozmowie jest lepiej na załóżmy tydzień a później znowu to samo. Wczoraj powiedziałam mu, że 'nie rozumiemy się i mamy zupełnie odmienne oczekiwania wobec siebie' na co On odpowiedział, że ' oczekiwania na pewno mamy inne' to ja zaczęłam pytać czego on oczekuje od partnerki itp ale on nie chciał już gadać. To wygląda na bardzo proste - zostawić go i żyć dalej. Ale my już się rozstawaliśmy i najdłużej wytrzymaliśmy bez siebie 2 dni i to zawsze On sie pierwszy odzywał. W takich momentach jak ten chciałabym mu powiedzieć 'daj mi spokój, zapomnij o mnie'. Kurczę jestem za młoda na takie rozterki
Skoro masz takie myśli, to i tak prędzej czy później będzie koniec. Tylko zależy jak długo Ty chcesz się z tym szarpać. To strasznie wyczerpujące. Wiem po sobie. Byłam kiedyś długo z chłopakiem, mieszkałam z nim 1,5 roku i ostatnie pół roku właśnie tak się męczyłam. Teraz jedyne czego żałuję to tego że nie zakończyłam tego wcześniej, tylko traciłam czas. A myślałam dokładnie to samo, że jestem za młoda na takie rozterki, bo może coś mnie jeszcze czeka, tylko nie miałam odwagi nic zmienić.
amuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując