2010-06-22, 09:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Cytat:
Napisane przez gosiaczek071
sznagala ma ciety jezyk  chyba musimy sie przyzwyczaic   
mam bardzo bolesne wzdecia
i plauej isc do diietetyka na przelomie lipca/sierpnia zeby mi ustalil optymalna diete 
|
ja też na początku tak ok. 7-8 tyg. miałam nie tyle bolesne, co strasznie uciążliwe wzdęcia głównie pod wieczór. nie wiedziałam, co z tym robić i pomyślałam, że to tak przez całą ciążę teraz będzie, ale ustąpiły. chciałam stosować espumisan, ale moja gin mi zabroniła. w I trym. nie można żadnych leków stosować, nawet kropli do oczu. Za to dostałam bardzo silnych mdłości i zgagę. zgagę mam taką, że wymiotuję żółcią rano i wieczorem. mam silne nadkwasoty żołądka. ogólnie prawie wszystko, co jest w książkach, co może dokuczać, to ja mam.
także nie łam się. też myślę o dietetyku, bo wiem jak ciężko może być, jak się nadmiernie przytyje w ciąży. a ja muszę przytyć minimalnie, tyle co dziecko.
Cytat:
Napisane przez e_rosa
Spokojnie dokładny termin to się sam ustali jak dzidzi będzie chciało już na światełko dzienne wyjść, mi też się wydaje że mam troche źle ustalny termin co najmiej co 2 dni choć po wczorajszej wizycie to wydaje mi się że o 5, ale pewno się to jeszcze wszytko pozmienia więc nie co sobie w tej chwili tym głowy zaplątać.
|
może termin porodu się zmieni, ale mój tc się nie zmieni. poza tym ja wiem, że zaszłam w ciążę w kwietniu, bo robiłam testy co miesiąc. więc 11 tc i 1 dzień jak nic. a może ja jestem w 12 tc w takim układzie?
halo! kto ma poród 06.01 i jak mu wychodzi?
|
|
|