Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 10:49   #2023
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki u mnie dzisiaj ostatni bardziej wolny dzien. Od jutra mam juz duzo wiecej na glowie, ale glownie pielegnacja no i odbior suknichociaz troche sie boje zeby juz teraz wszystko bylo dobrze
Niestety pogoda dzisiaj kiepaska, ale podobno ma byc lepsza i tego sie trzymajmy

Esti pewnie, ze kojarze Chabowke Powiem Ci, ze ostanio to sie calkiem sporo najezdzilam do Zakopca - srednio co miesiac bylismy i czasem nie bylo latwo ze wzgledu na tescia wiec mialam juz troche dosyc Ale samo Zakopane kocham strasznie i mam nadzieje, ze kiedys sie tam przeniesiemy. Przynajmniej taki jest paln
Widze, ze masz podobne zainteresowania do mnie Ja tez kocham urzadzac wnetrza. Seba w ogole sie ze mnie smieje, ze ja to moglam wykonywac duzo roznych zawodow. Uwielbiam tez ukladac kwiaty, organizowac sluby, malowac ludzi. No ale generalnie to sie wiaze troche wiec fajnie byloby to polaczyc
Z tym organizatorem slubow to bylo tak, ze odpowiedzialam na ogloszenie bo poszukiwali kogos. Wyslalam CV, lm no i zapomnialam o tym. Niedawno dostalam odpowiedz, ze pozytywnie przeszlam dalej i teraz pod koniec czerwca ma byc szkolenie na woj. mazowieckie na ktore chca mnie wyslac Mysle jednak, ze to szkolenie bedzie juz chyba w lipcu bo mowili, ze termin moze sie zmienic w zaleznosci od liczy osob uczestniczacych. No zobaczymy co z tego wyjdzie. Generalnie to sa organizowane takie szkolenia (zazwczaj trwa to 1 dzien i kosztuje ok 1500zl) ale mysle, ze lepiej troche popracowac w jakiejs agencji, zdobyc doswiadczenie kontakty i dopiero pozniej zakladac firme i zajac sie na wlasna reke.

Hej Madziu
Też od środy ruszyłam z kopyta z przygotowaniami Całe dnie miałam zawalone, a wieczorami w domu nie marzyłam o niczym innym, jak tylko o łóżku
U mnie dzisiaj pogoda znowu piękna Wiatr niby jest, ale świeci też słonko i to jest najważniejsze Teraz w sobotę musi być pięknie!!! Nie ma innej opcji
Mieszkanie w Zakopanym Zazdroszczę Ci jeszcze bardziej Zaraz po ślubie jakoś zamierzacie się wyprowadzać, czy dajecie sobie na to troszkę czasu?
Gratulacje Madziu z powodu tego szkolenia!!! Jeśli już Cię wysyłają na szkolenie to jest bardzo duża szansa, że dostaniesz tą pracę Będziesz mogła zdobyć doświadczenie, które przyda Ci się później, tym bardziej, że chcesz otwierać własną firmę
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora