Czesc dziewczynki

u mnie dzisiaj ostatni bardziej wolny dzien. Od jutra mam juz duzo wiecej na glowie, ale glownie pielegnacja no i odbior sukni

chociaz troche sie boje zeby juz teraz wszystko bylo dobrze

Niestety pogoda dzisiaj kiepaska, ale podobno ma byc lepsza i tego sie trzymajmy
Esti pewnie, ze kojarze Chabowke

Powiem Ci, ze ostanio to sie calkiem sporo najezdzilam do Zakopca - srednio co miesiac bylismy i czasem nie bylo latwo ze wzgledu na tescia wiec mialam juz troche dosyc

Ale samo Zakopane kocham strasznie i mam nadzieje, ze kiedys sie tam przeniesiemy. Przynajmniej taki jest paln

Widze, ze masz podobne zainteresowania do mnie

Ja tez kocham urzadzac wnetrza. Seba w ogole sie ze mnie smieje, ze ja to moglam wykonywac duzo roznych zawodow. Uwielbiam tez ukladac kwiaty, organizowac sluby, malowac ludzi. No ale generalnie to sie wiaze troche wiec fajnie byloby to polaczyc

Z tym organizatorem slubow to bylo tak, ze odpowiedzialam na ogloszenie bo poszukiwali kogos. Wyslalam CV, lm no i zapomnialam o tym. Niedawno dostalam odpowiedz, ze pozytywnie przeszlam dalej i teraz pod koniec czerwca ma byc szkolenie na woj. mazowieckie na ktore chca mnie wyslac

Mysle jednak, ze to szkolenie bedzie juz chyba w lipcu bo mowili, ze termin moze sie zmienic w zaleznosci od liczy osob uczestniczacych. No zobaczymy co z tego wyjdzie. Generalnie to sa organizowane takie szkolenia (zazwczaj trwa to 1 dzien i kosztuje ok 1500zl) ale mysle, ze lepiej troche popracowac w jakiejs agencji, zdobyc doswiadczenie kontakty i dopiero pozniej zakladac firme i zajac sie na wlasna reke.