Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Sukienki Zip, bombki, kamizelki, leggi marmurki i inne ;] Zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 11:04   #1
zelka888
Zakorzenienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
GG do zelka888

Sukienki Zip, bombki, kamizelki, leggi marmurki i inne ;] Zapraszam

Hej dziewczyny!

Zapraszam do szybkiej wymianki PRZEPROWADZAM SIĘ POD KONIEC TYGODNIA I NIE UKRYWAM, ŻE CHCIAŁABYM SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ WYMIENIĆ

Moje zasady:

Tak jak u innych;p

- jeśli masz negatywa wysyłasz pierwsza,
- pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, ale to kwestia tylko dogadania
- zawsze wysyłam listem poleconym ekonomicznym/ listem poleconym priorytetowym/ paczką ekonomiczną/priorytetową (kwestia dogadania obu stron),
- ciuszki staram się prać i prasować (prania oczekuję z drugiej strony, prasowania już nie;p)

itp.. ;]

Moja lista: NIE SZUKAM UBRAŃ NA LATO, RACZEJ JUŻ NA JESIEŃ, ZIMĘ

Nie pogardzę:

- sukienki, sukienki, sukienki 36 -38 małe
- dłuższe koszule 36 białe etc. różne kolory
- kardigan najlepiej dłuższe, różne
- fajne leggi S
- buty w rozm 38, oxfordy, botki itp
- dłuższe tuniczki, bombki, longi
- katanki, bolerka, kurteczka skórka nie tylko jakiś pąłszczyk (za wsze możemy się dogadac)
- Torebki różnej maści
- rzeczy imprezowe

Nie mam konkretów, aczkolwiek musi mi się spodobać takowa rzecz

Nie szukam ubrań powyciąganych i z przed 10 lat

Noszę ciuszki w rozmiarze S ew. małe M, w wątku ciuszki moje, siostry ew. mamy tak więc rozmiary różne;]

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ..

Kurteczka firmy Demin Co na metce rozmiar 38 ale uważam ze to jest 36
stan dobry z plusem, minus za zamek który jest lekko obdarty, małe białe plamki które widać na rękawie, ale nie wrzucają się w oczki

aktualnie kurteczka jest w praniu, a przed wysłaniem ogolę sciągacz

wymienię na inną kurteczkę albo płaszczyk

asymetryczna biała bluzka Zip, rozmiar S, stan dobry plus. Bluzeczka z lekko prześwitującego materiału. Najchetniej za jakoś inna tuniczkę

Nowe Nie trafiłamz rozmiarem dlatego z żalem muszę się pozbyć
Haremki jeansowe najmodniejsze w tym sezonie-fason rurki.Zapinane na 3 guziki.Rozmiar 36. z metki TYLKO Z METKI uwazam że to duże 38 albo 40 Proszę sprawdzić
wymiary

Wymiarki:
pas 80cm
biodra 100 cm (model troszkę jak pumpy)
stan przód 30cm
szer.nogawki na dole 15cm x 2
dł.całkowita spodni 110cm.

spodnie delikatnie się rozciagają.

Oddam je jedynie za inne spodnie typu haremki, baggy, itp, buty w stanie bdb rozmiar 38. odzienie wierzchnie, marynarkę typu boyfriend blazer najlepiej zapinaną na jeden guziczek ( WSZYSTKO W ROZMIARZE 36 małe 38 )

Edytowane przez zelka888
Czas edycji: 2010-10-27 o 12:54
zelka888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując