Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie wiem co dalej :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 11:22   #27
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dot.: nie wiem co dalej :(

Cytat:
Napisane przez tofaniutka Pokaż wiadomość
a jak wygląda wasze życie kiedy nie macie problemów? Bo niektóre się tu zagalopowały "zostaw go i zostaw" jak można po takim krótkim poście stwierdzić żeby się z kimś rozstać... Rozumem jakby autorka napisała bije mnie, wyzywa od najgorszych ale to tylko sms. Może po prostu twoje problemy są zbyt często i weszły w nawyk do waszego związku? I on ma dość pocieszania Cię.

Moja koleżanka też miałaa problemy i chłopaka i wiecznie narzekała że jest źle, że jest nieszczęśliwa i że chłopak jej nie wspierał. I to on ją zostawił bo miał zwyczajnie dość, a ona po nim ryczy do tej pory i teraz twierdzi że znów jej źle...
Już sama nie wiem. Masz rację z tym, że to tylko sms. Ja z natury nie jestem jakąś pesymistką co chodzi, narzeka, ryczy po kątach i czepia się wszystkiego. Nie mówię nikomu o swoich problemach, Jemu też bo po co? Wiem, że to nic nie pomoże i one się nie rozwiążą przez to. To wczoraj pierwszy raz wyszło tak, że pękłam.

Przed chwilą napisał do mnie: 'czemu się nie odzywam?' a ja nie mam ochoty się do Niego odzywać. Może to we mnie jest największy problem, może ja nie kocham Go tylko to przywiązanie, przyzwyczajenie
OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując